دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: Hardcover
نویسندگان: Basheer M. Nafi
سری:
ISBN (شابک) : 0863722350, 9780863722356
ناشر: Ithaca Press
سال نشر: 1998
تعداد صفحات: 465
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Arabism, Islamism and the Palestine Question 1908-1941: A Political History به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب عرب گرایی، اسلام گرایی و مسئله فلسطین 1908-1941: یک تاریخ سیاسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این عنوان منشأ، توسعه و تعامل دو نیروی سیاسی عمده عرب در دوران بین دو جنگ را نشان می دهد: جنبش عربی-اسلامی و مسئله فلسطین. دکتر نافی عواملی را که اصلاح طلبان عرب را وادار به اتخاذ دیدگاه سیاسی عربی در آغاز قرن کرده است، تحلیل می کند و همگرایی عرب گرایی را با مبارزه برای فلسطین در پس از جنگ جهانی اول بررسی می کند. جنبش - حادثه دیوار غربی بیت المقدس، شورش سوریه در اواسط دهه 1920، کنگره عمومی اسلامی اورشلیم، پذیرش عربیت در مصر، شورش فلسطینیان 1936-1936، بیداری مجدد جنبش پان عرب در عراق، و عراق- درگیری نظامی بریتانیا در سال 1941 - این مطالعه به دنبال همگرایی سرنوشت فلسطینیان با سرنوشت جنبش عرب به عنوان یک کل است. علیرغم شکست جنبش عرب در ایجاد یک دولت متحد عربی در پی جنگ جهانی اول، عرب گرایی در سال های بعد دوباره ظهور کرد. مسئله فلسطین، با پیامدهای ژئوپلیتیکی و فرهنگی آن، عنصر اصلی وحدت بخش را فراهم کرد که جنبش توده ای عرب بر آن استوار بود. با این حال، در حالی که مبارزات ضد امپریالیستی اعراب در طول دهه 1930 تشدید شد، کاهش موقعیت اعراب در فلسطین و شکست چندین پروژه برای اتحاد اعراب، جنبش را در آستانه جنگ جهانی دوم به نقطه بحرانی رساند. افراطگرایی فزاینده سیاست عرب در دهه 1930 زمینهای را ایجاد کرد که در مقابل آن دیدگاه اصلاحطلبانه عربی-اسلامگرایی به نقطه شکست رسید - بحران مشروعیتی را که بر دولت منطقهای عربی تأثیر گذاشت، درگیریهای آینده بین دولتهای عرب-ناسیونالیست و نیروهای اسلامگرا را تشدید کرد. و خشونتی که زندگی سیاسی اعراب را برای چندین دهه آینده مشخص کرد.