دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Anna Riegler (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658132262, 9783658132279
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 328
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب رابطه قدردانی در مددکاری اجتماعی: کمک به عدالت اجتماعی بین ادعا و واقعیت: مددکاری اجتماعی، یادگیری مادام العمر/آموزش بزرگسالان، اخلاق
در صورت تبدیل فایل کتاب Anerkennende Beziehung in der Sozialen Arbeit: Ein Beitrag zu sozialer Gerechtigkeit zwischen Anspruch und Wirklichkeit به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رابطه قدردانی در مددکاری اجتماعی: کمک به عدالت اجتماعی بین ادعا و واقعیت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به صورت نظری و تجربی کار میکند که در آن شرایط در روابط بین مددکاران اجتماعی و مشتریان، روابط اجتماعی تثبیت میشود. علاوه بر این، شرایطی که تحت آن می توان روابط را در مددکاری اجتماعی برای تغییر رویه های اجتماعی تحت تاثیر قرار داد، بررسی می شود. تمرکز بر عدالت به معنای ایجاد شرایط و فرآیندها، به رسمیت شناختن و تبدیل شدن به یک موضوع است. بر این اساس، مطالبات برای طراحی روابط قدردانی در مددکاری اجتماعی تدوین شده و اهمیت آنها برای عدالت اجتماعی بررسی می شود.
In diesem Buch wird theoretisch und empirisch herausgearbeitet, unter welchen Bedingungen in der Beziehungsgestaltung zwischen SozialarbeiterInnen und KlientInnen gesellschaftliche Verhältnisse eher verfestigt werden. Außerdem wird überprüft, unter welchen Voraussetzungen über die Beziehungsgestaltung in der Sozialen Arbeit auch verändernd auf soziale Praktiken eingewirkt werden kann. Der Fokus wird dabei auf Gerechtigkeit im Sinne befähigender Bedingungen und Prozesse, auf Anerkennung und Subjektwerdung gerichtet. Auf dieser Basis werden Ansprüche an eine anerkennende Beziehungsgestaltung in der Sozialen Arbeit formuliert und deren Bedeutung für die soziale Gerechtigkeit herausgearbeitet.
Front Matter....Pages I-XIII
Anerkennende Beziehungsgestaltung – ein unabdingbarer Bestandteil....Pages 1-5
Theorien sozialer Gerechtigkeit mit Blick auf Befähigung und anerkennende Verhältnisse....Pages 7-60
Das Subjekt als Produkt und Produzent gesellschaftlicher Verhältnisse....Pages 61-102
Soziale Arbeit als Gerechtigkeitsprofession....Pages 103-159
Empirische Untersuchung zur anerkennenden Beziehung in der Sozialen Arbeit....Pages 161-306
Back Matter....Pages 307-320