دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1st English-language ed
نویسندگان: Halina Nelken
سری:
ISBN (شابک) : 1558491562, 9781558491564
ناشر: University of Massachusetts Press
سال نشر: 1999
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب And yet, I am here! به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب و با این حال، من اینجا هستم! نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
زمانی که آلمان در سال 1939 به لهستان حمله کرد، هالینا نلکن نوجوانی نابالغ بود که در کراکوف زندگی طبقه متوسطی داشت. او مانند سایر دختران هم سن و سال خود مشاهدات و احساسات شخصی خود را در یک دفتر خاطرات ثبت می کرد. با بدتر شدن شرایط در کراکوف و مجبور شدن خانواده اش به محله یهودی نشین، او به نوشتن ادامه داد و در نهایت دفتر خاطرات خود را با یک دوست کاتولیک به صورت قاچاقی به بیرون فرستاد. این کتاب قابل توجه، داستان تجارب نلکن در محله یهودی نشین و بعداً در هشت اردوگاه کار اجباری نازی ها، از جمله Plaszow، آشویتس، و Ravensbruck را بیان می کند. نوشته های خاطرات او که بین سال های 1938 و 1943 نوشته شده است، هسته اصلی این جلد را تشکیل می دهد و با خاطراتی که اندکی پس از جنگ نوشته شده است و با تفسیرهای بعدی و یادداشت های توضیحی که در اواسط دهه 1980 اضافه کرده است، تکمیل می شود. اگرچه خاطرات منتشر شده و منتشر نشده زیادی از بازماندگان هولوکاست وجود دارد، کتاب نلکن یکی از معدود خاطرات موجود در آن زمان را ارائه می دهد.
When Germany invaded Poland in 1939, Halina Nelken was a precocious teenager, living a middle-class life in Krakow. Like other girls her age, she recorded her personal observations and feelings in a diary. As conditions in Krakow deteriorated and her family was forced into the Jewish ghetto, she continued to write, eventually smuggling her diary out with a Catholic friend. This remarkable book tells the story of Nelken's experiences in the ghetto and later in eight Nazi concentration camps, including Plaszow, Auschwitz, and Ravensbruck. Her diary entries, written between 1938 and 1943, form the core of the volume and are supplemented by recollections written shortly after the war and by later commentaries and explanatory notes which she added in the mid-1980s. Although there exist numerous published and unpublished memoirs by Holocaust survivors, Nelken's book presents one of the few extant diaries written at the time.