دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Eberhard Sauer, Jebrael Nokandeh, Hamid Omrani Rekavandi سری: British Institute of Persian Studies Archaeological Monograph Series, 7 ISBN (شابک) : 1789254620, 9781789254624 ناشر: Oxbow Books سال نشر: 2022 تعداد صفحات: 928 [929] زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 184 Mb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Ancient Arms Race: Antiquity's Largest Fortresses and Sasanian Military Networks of Northern Iran: A joint fieldwork project by the Iranian Center for Archaeological Research, the Research Institute of Cultural Heritage and Tourism and the University of Edinburgh به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مسابقه تسلیحاتی باستانی: بزرگترین دژهای باستان و شبکه های نظامی ساسانیان شمال ایران: پروژه میدانی مشترک توسط مرکز تحقیقات باستان شناسی ایران، پژوهشکده میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه ادینبورگ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کدام ارتش باستانی دارای بزرگترین استحکامات بود، و چگونه ساخت رقابتی توانمندی های نظامی تاریخ جهان را شکل داد؟ کمتر کسی متوجه می شود که روم امپراتوری در اواخر باستان رقیب جدی داشته است. پایگاههای لژیونر روم متاخر، که معمولاً بزرگتر از 5 هکتار نبود، توسط دژهای ساسانی کوتوله میشد که اغلب 40 هکتار و گاهی حتی 125-175 هکتار را پوشش میداد. این دومی لزوماً دارای پادگانهای دائمی نبود، اما به طور موقت به ارتشهای بزرگی پناه میداد - شاید تعداد هر یک از 10 تا 50000 نفر باشد. حتی اردوگاه ها و دژهای رومی امپراتوری اولیه و عالی نیز به ابعاد همتایان ایرانی بعدی خود نرسیدند. طولانیترین دیوار دژهای دوران باستان متاخر نیز ایرانی بود. ایران، بین قرنهای چهارم و ششم پس از میلاد، عظیمترین زیرساختهای نظامی را در میان هر امپراتوری باستانی یا قرون وسطایی خاور نزدیک - اگر نه جهان باستان و قرون وسطی - ایجاد کرد. بیشتر شبکه دفاعی شناخته شده علیه همسایگان قدرتمند ایران در شمال به جای غرب هدایت می شد. این ممکن است بیشتر از تعداد سربازان، تفاوت در دید باستان شناسی را منعکس کند. شناسایی پادگان های شهری در منطقه مرزی رومی-فارسی بسیار دشوارتر از ترکیبات هندسی وسیع در سرزمین های حاشیه شمالی است. کاوشهای اخیر در ایران به ما امکان داده است که تاریخ دقیقی برای دو مورد از بزرگترین قلعههای جنوب غربی آسیا که هر دو بزرگتر از هر قلعهای در جهان روم هستند، تعیین کنیم. حفاریها در قلعه دیوار گرگان، نور بسیار جدیدی را بر زندگی مرزی روشن کرده است و ما یک پل عظیم را در نزدیکی آن کشف کردهایم. یک بررسی سونار پایانه دیوار تمیشه را که اکنون در زیر آب های دریای خزر غوطه ور شده است، ردیابی کرده است. کار بیشتر بر روی یک شهر وسیع و سکونتگاهها در پسزمینه متمرکز شده است. «قدرت شاهنشاهی ایران»، پروژه قبلی ما، قبلاً بر دیوار بزرگ گرگان نور زیادی انداخته بود، اما این کار میدانی اخیر ما بود که زیرساخت های نظامی ساسانی را به شدت تسکین داد.