دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.] نویسندگان: Magdalena C. Delgado, Bryan Gibson سری: ISBN (شابک) : 9781912127993, 1912127997 ناشر: Macat Library سال نشر: 2017 تعداد صفحات: 100 [98] زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 3 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب An Analysis of Hamid Dabashi's Theology of Discontent: The Ideological Foundation of the Islamic Revolution in Iran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تحلیلی بر الهیات نارضایتی حمید دباشی: بنیان ایدئولوژیک انقلاب اسلامی ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کار حمید دباشی در سال 1997 الهیات نارضایتی متفکری خلاق را نشان میدهد که نه تنها قادر به درک چگونگی ساخت یک استدلال است، بلکه قادر است مسائل قدیمی را به روشهای جدید بازتعریف کند. انقلاب 1978-1978 ایران اخبار صفحه اول در غرب بود و از برخی جهات امروز هم همینطور است. اگرچه این انقلاب یک قیام علیه حکومت استبدادی سلطنتی بود، اما با ائتلافی از نواندیشان و اسلام گرایان، انقلاب شاهد تولد یک جمهوری اسلامی جدید بود که به نظر می رسید دموکراسی طرفدار غرب را رد می کند. دباشی می خواست ضمن بررسی چگونگی کمک ایدئولوژی های اسلامی به انقلاب و جمهوری پس از آن، دلایل واقعی این تغییر را تحلیل کند.
الهیات نارضایتی متفکران مختلف اسلامی را مورد بررسی
قرار میدهد، و تحلیل میکند که چگونه دیدگاههایی با ظاهراً
اشتراکات اندک در نظام اعتقادی مدرن ایران نقش داشتهاند.
الهیات نارضایتی فراتر از کالبد شکافی تحلیلی
روشنگرانه خود از این هشت متفکر، مهارت های تفکر خلاق دباشی را
نیز نشان می دهد. او با بازخوانی بحثهای مربوط به رابطه ایران
با غرب، راههای شکلگیری هویت ایرانی را در تقابل واکنشی با
اندیشههای غربی دنبال کرد. دباشی پیشنهاد کرد که از بسیاری
جهات، ایران در چرخه ای از اظهار تفاوت عمدی خود با غرب گرفتار
شده است، روندی که برای توسعه برند منحصر به فرد خود از اسلام
گرایی انقلابی اساسی بود.