دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Hilton Obenzinger
سری:
ISBN (شابک) : 9780691216324, 0691009732
ناشر: Princeton University Press
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب American Palestine: Melville, Twain, and the Holy Land Mania به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فلسطین آمریکایی: ملویل، تواین، و شیدایی سرزمین مقدس نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در قرن نوزدهم، جهانگردان، دانشمندان، مبشران، نویسندگان و هنرمندان آمریکایی به عنوان بخشی از «شیدایی سرزمین مقدس» به فلسطین هجوم آوردند. بسیاری آمریکا را اسرائیلی جدید میدانستند، ملتی مدرن که برای انجام کارهای خدا بر روی زمین انتخاب شده است، و انواع غنی از هنر و ادبیات الهامبخش را در مورد سفرهای خود در سرزمین موعود اولیه، که در آن زمان بخشی از فلسطین تحت کنترل عثمانیها بود، تولید کردند. در فلسطین آمریکایی، هیلتون اوبنزینگر در این سنت دو «متن کافر» را بررسی می کند: کلرل هرمان ملویل: شعر و زیارت به سرزمین مقدس (1876) و بیگناهان خارج از کشور اثر مارک تواین: یا پیشرفت زائران جدید (1869). همانطور که او نشان می دهد، این آثار به روش های بسیار متفاوت مفروضات متعارف در مورد مأموریت الهی آمریکا را تضعیف کردند. ملویل در کلرل تاریک فلسفی، پژواک هایی از ویرانی و تباهی آشکار فلسطین را در تردیدهای معنوی خود و در مادی گرایی و فساد آمریکا یافت. در مقابل، سفرنامه طنز تواین، ساده لوحی رمانتیک آمریکاییهای خارج از کشور را به سخره میگیرد و به ناهماهنگی «افراد خارقالعادهای» از «یانکها» در سرزمین مقدس اشاره میکند و تصورات متعالی آنها از فلسطین را با واقعیت پیشروانه آن در تضاد قرار میدهد. با این حال، اوبنزینگر نشان میدهد که ملویل و تواین با این وجود در بسیاری از مفروضات استعمارگر و شرقشناس آن روز اشتراک داشتند که به وضوح در ایدههایشان درباره اعراب، یهودیان و بومیان آمریکا آشکار شد. این کتاب با ترکیب بینشهای دقیق ادبی و تاریخی و توجه دقیق به زمینه سایر نوشتههای آمریکایی درباره فلسطین، نور جدیدی را بر ساخت هویت آمریکایی در قرن نوزدهم میافکند.