دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Elodie Dupuy
سری:
ناشر: The Ohio State University
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 59
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 323 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب American Foreign Policy and Representation of Germans and French in Animated Feature Films since World War II: The Little Mermaid’s Pact with the Devil به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیاست خارجی آمریکا و نمایندگی آلمانی ها و فرانسوی ها در فیلم های متحرک از زمان جنگ جهانی دوم: پیمان پری دریایی کوچک با شیطان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
\"زنان فرانسوی پاهای خود را نمی تراشند\" \"آلمانی ها عاشق خوردن کلم ترش و پوشیدن لدرهوسن هستند.\" همه ما این کلیشه ها را می دانیم، اما آنها از کجا می آیند؟ واضح ترین پاسخ، رسانه ها هستند. رسانه ها هر روز به هزاران بیننده دسترسی دارند و بازنمایی آنها از قومیت های مختلف به بینندگان می آموزد که ویژگی های خاصی را با یک قومیت خاص مرتبط کنند و در نتیجه کلیشه هایی ایجاد کنند. با این حال، چه چیزی باعث می شود که رسانه ها یک قومیت خاص را در نور خاصی به تصویر بکشند؟ این ادعای من این است که بسته به روابط خارجی مثبت یا منفی آمریکا با کشورهای آن قومیت ها، کلیشه ها تغییر می کنند تا قومیت های خاصی را به صورت مثبت یا منفی تر به تصویر بکشند. بررسی دقیق فیلم های پویانمایی تمام بلند از سال 1945 تا 2006 نشان می دهد که بازنمایی مثبت فرانسوی ها و آلمانی ها مستقیماً با وضعیت روابط خارجی بین ایالات متحده و این دو کشور در نوسان است. در حالی که روابط بین فرانسه و آمریکا پایدار بود، تولیدات والت دیزنی فیلم هایی مانند زیبا و هیولا را منتشر کرد که مردان فرانسوی را مهمان نواز، معاشقه، آشپز خوب و مردانه نشان می داد و زنان فرانسوی را زیبا، معاشقه و تمیز نشان می داد. پس از وخامت روابط خارجی بین فرانسه و آمریکا در پی حملات 11 سپتامبر، کلیشه های مردان فرانسوی از مثبت به تصویر کشیدن آنها به عنوان زنانه، اردوگاهی و ضعیف تبدیل شد. همین مقایسه را می توان برای روابط آمریکا با آلمان نیز انجام داد. در پایان، از طریق بررسی فیلمهای دیزنی که از سال 1945 تاکنون نشأت میگیرند، شواهد کافی برای تأیید ادعای خود پیدا کردم که وضعیت روابط خارجی بین فرانسه و آلمان مستقیماً با نحوه نمایش فرانسویها و آلمانیها در فیلمهای انیمیشن همبستگی دارد. مشاور: نیل جیکوبز