دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: al-Khaffaf/الخفاف ، إيمان عباس
سری:
ISBN (شابک) : 9957183184, 9789957183189
ناشر: Dar al-Manahij lil-Nashr wa-al-Tawzi’/ دار المناهج للنشر و التوزيع
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 503
زبان: Arabic
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب الذکاء الانفیعلی / هوش عاطفی: یاد بگیرید که چگونه عاطفی فکر کنید: اعصاب روانشناسی، روانشناسی و مشاوره، سلامت، تناسب اندام و رژیم غذایی، عصب روانشناسی، روانشناسی
در صورت تبدیل فایل کتاب al-Dhaka’ al-infi’ali / الذكاء الانفعالي : تعلم كيف تفكر انفعاليا به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب الذکاء الانفیعلی / هوش عاطفی: یاد بگیرید که چگونه عاطفی فکر کنید نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هوش هیجانی یکی از مهمترین موضوعات مورد علاقه تلقی می شود و یکی از مهمترین توجیهات چندگانه برای افزایش علاقه به هوش هیجانی این است که به تضاد و تضاد بین احساسات و افکار فرد می پردازد که به حل فردی کمک می کند. مشکلات و سپس انسان و دومین توجیه برای افزایش علاقه روانشناسان و محققین به آن این است که مفهوم هوش هیجانی به نوعی انتقاد از آزمون های هوش سنتی اشاره دارد که واقعیت های زندگی و موفقیت در زندگی مستلزم احساسی بیشتر است. مهارتها و تواناییهای فردی و اجتماعی نسبت به تواناییها و تواناییهای تحصیلی که با آزمونهای هوش سنتی اندازهگیری میشوند.
يعتبر الذكاء الانفعالي احد أهم المواضيع الهامة المثيرة للاهتمام، ومن أهم المبررات المتعددة لزيادة الاهتمام بالذكاء الانفعالي انه يهتم بمعالجة الصراع والتناقض ما بين شعور الفرد وأفكاره، الأمر الذي يسهم في حل المشكلات الفردية ومن ثم البشرية، والمبرر الثاني للاهتمام المتزايد به من قبل السيكولوجيين والباحثين ان مفهوم الذكاء الانفعالي يشير إلى نوع من النقد لاختبارات الذكاء التقليدي من حيث ان واقع الحياة والنجاح في الحياة يتطلب مهارات وقدرات انفعالية وشخصية واجتماعية أكثر من القدرات الأكاديمية والقدرات التي تقيسها اختبارات الذكاء التقليدي.