دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Françoise Gerard and François Ruf
سری:
ISBN (شابک) : 0700714650, 9780700714650
ناشر: Routledge
سال نشر: 2001
تعداد صفحات: 431
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کشاورزی در بحران: مردم، کالاها و منابع طبیعی در اندونزی، 1996-2000: اقتصاد، بانک و بانکداری، بازرگانی، سیاست تجاری، تطبیقی، توسعه و رشد، ارزهای دیجیتال، اقتصاد سنجی، شرایط اقتصادی، تاریخ اقتصادی، سیاست اقتصادی و توسعه، اقتصاد محیط زیست، شرکت های آزاد، نابرابری درآمد و نابرابری بین صنعتی، تورم مجدد ,اقتصاد کلان, اقتصاد خرد, پول و سیاست پولی, مالیه عمومی, توسعه پایدار, تئوری, بیکاری, شهری و منطقه ای, کسب و کار و پول, صنایع, کشاورزی, خودرو, کامپیوتر و فناوری, انرژی
در صورت تبدیل فایل کتاب Agriculture in Crisis: People, Commodities and Natural Resources in Indonesia, 1996-2000 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کشاورزی در بحران: مردم، کالاها و منابع طبیعی در اندونزی، 1996-2000 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بحران پولی و سیاسی اندونزی در اینجا در رابطه با تأثیر آن بر بخش کشاورزی اندونزی مورد بررسی قرار می گیرد. دوازده مقالهای که این جلد را تشکیل میدهند، رویکردی اقتصاد خرد دارند و تحلیل بر واقعیتهای مشاهدهشده و دادههای دست اولی است که هم قبل و هم بعد از بحران کشور جمعآوری شده است. این کتاب پر جنب و جوش، مصور و آموزنده است.
Indonesia's monetary and political crisis is examined here in relation to its impact on Indonesia's agricultural sector. The twelve essays that comprise this volume take a micro-economic approach and analysis relies on observed facts and first-hand data collected both before and after the country's crisis. This is a lively, well illustrated and instructive book.