دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Rafał Jończyk (auth.)
سری: The Bilingual Mind and Brain Book Series
ISBN (شابک) : 9783319476346, 9783319476353
ناشر: Springer International Publishing
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 207
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب اثر متقابل زبان در سخنرانان انگلیسی و غیربومی: یک دیدگاه نوروپراگماتیک: روانشناسی شناختی، روانشناسی، عاطفه، عمل شناسی، چندزبانی
در صورت تبدیل فایل کتاب Affect-Language Interactions in Native and Non-Native English Speakers: A Neuropragmatic Perspective به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اثر متقابل زبان در سخنرانان انگلیسی و غیربومی: یک دیدگاه نوروپراگماتیک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این جلد مروری به روز و ارزیابی کننده از مواضع نظری و تجربی در مورد احساسات و تعامل نزدیک آن با زبان و شناخت در افراد تک زبانه و دوزبانه ارائه می دهد. نکته مهم این است که رویکرد روششناختی جدیدی ارائه میکند که اطلاعات زمینهای را در نظر میگیرد و از این رو فراتر از رویکرد تقلیلگرایانه به زبان عاطفی است که بر تحقیقات معاصر مسلط شده است. با توجه به این رویکرد عمل گرایانه، این کتاب یافته های کاملاً جدیدی را در زمینه دوزبانگی و عاطفه ارائه می دهد و اولین تفسیر عصب شناختی از یافته های گزارش شده در مطالعات بالینی و درون نگر در دوزبانگی را ارائه می دهد. این نه تنها نشان دهنده کمک ارزشمندی به ادبیات است، بلکه ممکن است پیشرفتی در بررسی پدیده جهانی دوزبانگی باشد.
با مروری کامل بر تاریخچه و وضعیت کنونی پژوهش عاطفی و ارتباط آن با زبان، شامل دیدگاههای فلسفی، روانشناختی، عصبشناسی و زبانشناختی، این جلد سپس به ادامه میرسد. بررسی تظاهرات عاطفه با استفاده از روش های نوروپراگماتیک در افراد تک زبانه و دوزبانه. در انجام این کار، یافتههای حاصل از مطالعات بالینی و دروننگر در دوزبانگی را با پارادایمهای شناختی، روانشناسی و تصویربرداری عصبی گرد هم میآورد. با ترکیب درک مفهومی و تخصص روش شناختی از بسیاری از رشته ها، این جلد تصویری جامع از تعاملات پویا بین اطلاعات زمینه ای و عاطفی در حوزه زبان ارائه می دهد. بنابراین، تعامل زبان عاطفی در انگلیسی زبانان بومی و غیر بومی: یک دیدگاه عصب پراگماتیک یک رویکرد عمل گرایانه را برای تحقیق در مورد پردازش زبان عاطفی در جمعیت تک زبانه و دوزبانه پرورش می دهد، رویکردی که پل هایی را در بین رشته ها ایجاد می کند و سوالات مهم جدیدی را در علوم اعصاب شناختی دو زبانه و چند زبانه ایجاد می کند.
This volume provides an up-to-date and evaluative review of theoretical and empirical stances on emotion and its close interaction with language and cognition in monolingual and bilingual individuals. Importantly, it presents a novel methodological approach that takes into account contextual information and hence goes beyond the reductionist approach to affective language that has dominated contemporary research. Owing to this pragmatic approach, the book presents brand new findings in the field of bilingualism and affect and offers the first neurocognitive interpretation of findings reported in clinical and introspective studies in bilingualism. This not only represents an invaluable contribution to the literature, but may also constitute a breakthrough in the investigation of the worldwide phenomenon of bilingualism.
Beginning with a thorough review of the history and current state of affective research and its relation to language, spanning philosophical, psychological, neuroscientific, and linguistic perspectives, the volume then proceeds to explore affect manifestation using neuropragmatic methods in monolingual and bilingual individuals. In doing so, it brings together findings from clinical and introspective studies in bilingualism with cognitive, psychophysiological and neuroimaging paradigms. By combining conceptual understanding and methodological expertise from many disciplines, this volume provides a comprehensive picture of the dynamic interactions between contextual and affective information in the language domain. Thus, Affect-Language Interactions in Native and Non-Native English Speakers: A Neuropragmatic Perspective fosters a pragmatic approach to research on affective language processing in monolingual and bilingual population, one that builds bridges across disciplines and sparks important new questions in the cognitive neuroscience of bi- and multilingualism.
Front Matter....Pages i-xvii
Affect: Theory and Research....Pages 1-29
Affect-Language Interface: A Reductionist Approach....Pages 31-56
Affect-Language Interface: A Pragmatic Perspective....Pages 57-74
Affect-Language Interactions in Nonnative Speakers....Pages 75-101
Affective Word Processing in Native and Nonnative English Speakers: A Neuropragmatic Perspective....Pages 103-131
Processing of Affective Meaning in Native and Nonnative Language: Why Context Matters....Pages 133-148
Affective (Dis)Embodiment in Nonnative Language....Pages 149-159
Back Matter....Pages 161-196