دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Velázquez Navarrete. Eduardo
سری:
ISBN (شابک) : 9788494190438
ناشر: 2014
سال نشر: 2014
تعداد صفحات:
زبان: Spanish
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Afecto y lenguaje به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تاثیر و زبان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آیا می توان ویژگی هر فرد را بدون در نظر گرفتن عواطف، بدن و دخالت آن در دوران کودکی به حساب آورد؟ اعتماد سنتی به عقل منطقی که زمانی مورد تردید قرار میگرفت، امروز در دنیایی که ایمان خود را به روابط علمی و فنی میدانیم، تحریف شده دوباره ظاهر میشود. بنابراین، نقشی که تربیت و فراز و نشیبهای عاطفی آن در ساختن آنچه که هر یک از ما هستیم، نادیده گرفته میشود و امکان درک آن چیزی که به طور خاص انسانی است در معرض تهدید قرار میگیرد: اضطراب، آزادی و ذهنیت. سپس لازم است گفت وگویی را که در زمانی دیگر بین روانکاوی، فلسفه و جامعه آغاز شده است، از سر بگیریم که از طریق آن محورهایی که رویدادهای روانی را فراتر از کاملاً عقلانی نمایان می کنند، نمایان می شوند: عشق، میل و زبان.
¿Es posible dar cuenta de la particularidad de cada uno prescindiendo de los afectos, el cuerpo y su implicación en la infancia? La tradicional confianza en la razón lógica, en un tiempo puesta en duda, reaparece en nuestros días desvirtuada en un mundo en el que depositamos nuestra fe en las relaciones científicas y técnicas. Se desdeña así el papel que la crianza y sus avatares afectivos desempeñaron en la construcción de aquello que cada uno somos y se amenazan las posibilidades de comprender lo específicamente humano: la angustia, la libertad y la subjetividad. Se hace necesario entonces retomar un diálogo en otro tiempo iniciado entre psicoanálisis, filosofía y sociedad por el que resurjan los ejes que marcan el acontecer psíquico más allá de lo estrictamente racional: el afecto, el deseo y el lenguaje.