ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Activity in Marx’s Philosophy

دانلود کتاب فعالیت در فلسفه مارکس

Activity in Marx’s Philosophy

مشخصات کتاب

Activity in Marx’s Philosophy

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789401181679, 9789401188067 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 1967 
تعداد صفحات: 115 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب فعالیت در فلسفه مارکس: فلسفه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Activity in Marx’s Philosophy به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فعالیت در فلسفه مارکس نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فعالیت در فلسفه مارکس



این مقاله سعی دارد اهمیت اصل فعالیت را در فلسفه کارل مارکس نشان دهد. اصل فعالیت در مارکس هم معنای عام دارد و هم معنای خاص. به طور کلی، این اصل به عنصر فعال در عمل مارکسی اشاره دارد که هم مارکس و هم طرفداران معاصرش را برانگیخته می‌کند. جنبه خاص این اصل به فلسفه مارکس مربوط می شود - اصل فعالیت مفهومی است که زیربنای کل سیستم است. فعالیت برای مارکس هم یک مفهوم فلسفی و هم عنصری از تجربه بشری است که نظام او خواسته است. یعنی مارکس نه تنها درباره فعالیت نظریه پردازی می کند، بلکه نظریه خود را در زندگی خود نیز به تصویر می کشد. از این رو اصل فعالیت را هم در نوشته ها و هم در کارهایش می یابیم. واژه‌های Action، Tiitigkeit یا Praxis برای اشاره به مارکس اغلب از اصل فعالیت استفاده می‌کردند. هیچ فیلسوف بزرگی به طور کامل به مفهوم کنش نپرداخته است. گاهی اوقات تصور می‌کنیم که عمل فقط زمانی اتفاق می‌افتد که بتوانیم نتیجه یا حرکت بیرونی را مشاهده کنیم. تعریف اسپینوزا از کنش، این تفسیر محدود از فعالیت را مجاز نمی داند. من می گویم زمانی که هر کاری انجام می شود، چه در درون ما یا بدون ما، که علت کافی آن ما هستیم، عمل می کنیم، به این معنا که ... زمانی که از ذات ما چیزی به دنبال می آید، چه در درون ما و چه در خارج، که به این طبیعت به تنهایی را می توان به وضوح و 1 به طور مشخص درک کرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This essay attempts to demonstrate the significance of the principle of activity in the philosophy of Karl Marx. The principle of activity in Marx has both a general and a specific meaning. In general the princi­ ple refers to the activist element in Marxian practice motivating both Marx and his contemporary devotees. The specific facet of the principle relates to Marx's philosophy - the principle of activity being that con­ cept which underlies the entire system. Activity for Marx is both a philosophic concept and an element of human experience demanded by his system. Marx, that is, not only theorizes about activity but also illustrates his theory in hislife. Hence, we find the principle of activity both in his writings and in his doings. the words Action, Tiitigkeit, or Praxis to refer to Marx most often used the principle of activity. No major philosopher has fully dealt with the concept of action. We sometimes suppose that action only occurs when we can observe some outward result or motion. Spinoza's definition of action disallows this narrow interpretation of activity. I say that we act when anything is done, either within us or without us, of which we are the adequate cause, that is to say ... when from our nature anything follows, either within us or without, which by that nature alone can be clearly and 1 distinctly understood.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XII
Activity and Materialism....Pages 1-11
Activity and Knowledge....Pages 12-26
Activity and Philosophy....Pages 27-42
Summary and Evaluation....Pages 43-50
Back Matter....Pages 51-109




نظرات کاربران