دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Mauro Ceruti. Francesco Bellusci
سری: Mimesis. Piccola biblioteca 8
ISBN (شابک) : 8857571114, 9788857571119
ناشر: Mimesis
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 267 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Abitare la complessità. La sfida di un destino comune به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پیچیدگی را در آغوش بگیرید. چالش یک سرنوشت مشترک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
انسان امروزی در یک بحران شناختی قرار دارد که مربوط به رابطه ای است که با خود و واقعیت برقرار می کند. این یک وضعیت متناقض است. ما در دنیایی به طور فزاینده پیچیده ای زندگی می کنیم که در آن همه چیز به هم مرتبط است و با این حال، اختلالات چشمگیری در آن رخ می دهد. پارادایم «سادهسازی» حاکم است که بهطور توهمآمیزی ما را از طبیعت جدا میکند، ما را در مرزهای ملی محصور میکند، دانش را تکه تکه میکند، هویتها را سختتر میکند. موفقیت این مدل باعث افزایش تمایلات قهقرایی و خطر فجایع آینده می شود. تغییر پارادایم برای یادگیری سکونت در پیچیدگی چالش قرن بیست و یکم است. پذیرش این چالش به معنای بازنگری در فعالیتهای اساسی انسان است: مراقبت، آموزش، دولت.
L’uomo odierno si trova in una crisi cognitiva, che concerne il rapporto che intrattiene con sé stesso e con la realtà. È una condizione paradossale. Viviamo in un mondo sempre più complesso, nel quale tutto è connesso e all’interno del quale, tuttavia, si producono drammatiche disgregazioni. Domina un paradigma di “semplificazione”, che ci separa illusoriamente dalla natura, ci rinchiude nei confini nazionali, frammenta i saperi, irrigidisce le identità. Il successo di tale modello accresce le tendenze regressive e il rischio di catastrofi future. Cambiare paradigma per apprendere ad abitare la complessità è la sfida del XXI secolo. Raccogliere questa sfida significa ripensare le attività umane fondamentali: la cura, l’educazione, il governo.