دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Fabian Sobiech (auth.)
سری: AutoUni – Schriftenreihe 95
ISBN (شابک) : 9783658163273, 9783658163280
ناشر: Springer
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 180
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 11 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نقشه برداری از هم افزایی بالقوه بین الزامات فناوری اطلاعات در اسکرام: مهندسی نرم افزار، مدل ها و اصول، تحلیل الگوریتم و پیچیدگی مسئله
در صورت تبدیل فایل کتاب Abbildung von Synergiepotenzialen zwischen IT-Anforderungen in Scrum به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نقشه برداری از هم افزایی بالقوه بین الزامات فناوری اطلاعات در اسکرام نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فابیان سوبیچ بهبودی را در برنامه ریزی تکرارهای چابک بررسی می کند. او نشان میدهد که چگونه ارزشهای کاربردی برای داستانهای کاربر را میتوان در زمینه توسعه نرمافزار چابک با مشتریان ناهمگن تعیین کرد. او همچنین راه حلی را برای ترسیم پتانسیل های هم افزایی بین نیازمندی ها ایجاد می کند که وقتی چندین نیاز با هم در نظر گرفته می شوند، بوجود می آیند و می توانند مورد استفاده قرار گیرند. اهداف نویسنده این است که از پیشرفت های تکراری عملکردهای مشابه و تنظیمات بعدی رابط جلوگیری کند، در حالی که پردازش نیازمندی ها را برای مشتریان قابل درک می کند. بر این اساس، او تکرارهای معتبر و بهینه را در یک مدل ریاضی توصیف می کند. مدیران پروژه می توانند با یک فرآیند نیمه خودکار از برنامه ریزی تکرار رها شوند. مطالعات نشان می دهد که یک رویکرد الگوریتمی باعث صرفه جویی در زمان و افزایش سودمندی هر تکرار می شود.
Fabian Sobiech erforscht eine Verbesserung der Planung agiler Iterationen. Er zeigt, wie Nutzwerte für User Stories im Kontext agiler Softwareentwicklung mit heterogenen Kunden bestimmt werden können. Außerdem erarbeitet er eine Lösung zur Abbildung von Synergiepotenzialen zwischen Anforderungen, welche bei der gemeinschaftlichen Betrachtung mehrerer Anforderungen entstehen und genutzt werden können. Die Ziele des Autors sind, Doppelentwicklungen ähnlicher Funktionen und nachträgliche Schnittstellenanpassungen zu vermeiden, dabei für Kunden die Abarbeitung von Anforderungen jedoch nachvollziehbar zu belassen. Aufbauend beschreibt er in einem mathematischen Modell valide und optimale Iterationen. Die Projektverantwortlichen können so bei der Iterationsplanung durch ein teilautomatisiertes Verfahren entlastet werden. Untersuchungen zeigen, dass ein algorithmisches Vorgehen sowohl Zeit spart, als auch die Nutzwerte je Iteration steigert.
Front Matter....Pages I-XIX
Einleitung....Pages 1-4
Problemstellung....Pages 5-12
Grundlagen: Agiles Projektmanagement mit Scrum....Pages 13-25
Aktueller Stand der Forschung....Pages 27-45
Überblick über die Lösungskonzeption....Pages 47-50
Die Bestimmung des Nutzwertes von IT-Anforderungen....Pages 51-69
Systematische Nutzung und Abbildung von Synergieeffekten in Scrum....Pages 71-96
Bestimmung valider und optimaler Iterationen....Pages 97-136
Erprobung im betrieblichen Kontext....Pages 137-151
Back Matter....Pages 153-169