دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Manfred Liebel
سری:
ISBN (شابک) : 1842773488, 9781848131750
ناشر:
سال نشر: 2004
تعداد صفحات: 335
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب A Will of Their Own: Cross-Cultural Perspectives on Working Children به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب وصیت نامه خودشان: دیدگاههای بین فرهنگی درباره کودکان کار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کار کودکان در تمام نقاط جهان از جمله کشورهای مرفه اروپا و آمریکای شمالی در حال افزایش است و ارتباط نزدیکی با فرآیندهای جهانی شدن دارد. این می تواند اشکال بسیار متفاوتی داشته باشد و به کودکان آسیب برساند، اما برای آنها نیز مفید باشد. رویکرد این کتاب متمایز است: سعی میکند کودکان کار، و شیوههای زندگی و عمل آنها را از دیدگاه خودشان درک کند. به تجربیات و امیدهای خود کودکان، به ویژه تلاش آنها برای صحبت در جمع و مبارزه با یکدیگر علیه استثمار و تبعیض علاقه مند است. این نشان می دهد که کودکان اغلب کار خود را متفاوت از بزرگسالان می بینند و ارزیابی می کنند و اقداماتی که علیه کار کودکان انجام می شود همیشه به نفع کودکان نیست. این مقاله برای رویکردی جدید و موضوع محور در برخورد با کار کودکان استدلال می کند که زمینه های اجتماعی-فرهنگی را هم در تئوری و هم در عمل در نظر می گیرد.
Children's work is on the increase in all parts of the world, including the affluent countries of Europe and North America, and is closely linked with the processes of globalization. It can take on widely differing forms and can harm children, but also benefit them. This book's approach is distinctive: it endeavors to understand working children, and their ways of living and acting, from their own perspective. It is interested in the children's own experiences and hopes, especially their attempts to speak out in public and to fight together against exploitation and discrimination. It shows that children frequently see and evaluate their work differently from adults, and that measures directed against children's work are not always in the interests of the children. It argues for a new, subject-oriented approach in dealing with children's work, which takes account of socio-cultural contexts, both in theory and practice.