دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: قانون ویرایش: نویسندگان: L. Ali Khan سری: ISBN (شابک) : 9004152075, 9789047409991 ناشر: سال نشر: 2006 تعداد صفحات: 388 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب A Theory of International Terrorism: Understanding Islamic Militancy (Developments in International Law) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تئوری تروریسم بین المللی: شناخت ستیزه جویی اسلامی (تحولات حقوق بین الملل) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
"نظریه ای از تروریسم بین المللی" ستیزه جویی اسلامی را در زمینه های ژئوپلیتیکی چچن، کشمیر، فلسطین و حملات 11 سپتامبر به ایالات متحده مطالعه می کند. این زمینهها یک هستیشناسی جهانی از تروریسم اسلامی را شکل داده است، که ادعا میکند اسلام خالصانه ذاتاً خشن است و ستیزه جویان مسلمان معتاد به قتل عام هستند. این هستی شناسی به طور قابل توجهی قوانین بین المللی را تغییر می دهد. این سازمان از جنگ پیشگیرانه علیه تروریسم دفاع می کند و آزادی های مدنی را نادیده می گیرد، قتل های فراقانونی، شکنجه، بازگرداندن، بازداشت های نامحدود، و نقض های متعدد حقوق بشر را تجویز می کند. این تغییرات هنجاری برای سرکوب مبارزان مسلمان اجتناب ناپذیر تلقی می شود. این کتاب با زیر سوال بردن این تغییرات، استدلال میکند که سیاست عدم مذاکره با مبارزان مسلمان مغایر با منشور سازمان ملل است. همچنین استدلال می کند که تروریسم را نمی توان ریشه کن کرد مگر اینکه دولت-ملت به دولت آزاد تبدیل شود، مفهومی که در «انقراض دولت-ملت ها» (1996) و «نظریه دموکراسی جهانی» (2003) توسعه یافته است. دانشگاه ها، دولت ها و سازمان های بین المللی این کتاب را منبع اطلاعات ارزشمندی خواهند یافت.