دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Hamid Naficy
سری:
ISBN (شابک) : 0822348772, 9780822348771
ناشر: Duke University Press Books
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 289
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب A Social History of Iranian Cinema, Volume 3: The Islamicate Period, 1978–1984 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تاریخ اجتماعی سینمای ایران ، جلد 3: دوره اسلامی ، 1978–1984 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در جلد 3، نفیسی به ارزیابی تأثیرات عمیق انقلاب اسلامی بر سینمای ایران می پردازد. صنعت فیلم. او در سراسر کتاب به جای اسلامی از اصطلاح اسلامی استفاده میکند تا نشان دهد که ارزشهای دولت، فرهنگ و سینمای پس از انقلاب نه تنها از اسلام، بلکه از سنتهای ایرانی نیز آگاه شده است. نفیسی به بررسی فیلمهای مستندی میپردازد که برای ثبت وقایع قبل، حین و بلافاصله پس از انقلاب ساخته شدهاند. او توضیح می دهد که چگونه نهادها و افراد خاصی، از جمله سینما و فیلمسازان قبل از انقلاب، با رژیم پهلوی، غرب و مدرنیته ارتباط داشتند و بنابراین آنها را فاسد و غیراخلاقی می دانستند. بسیاری از سینماهای کشور به آتش کشیده شد. فیلمهای قبل از انقلاب مورد بازبینی دقیق قرار گرفتند و اغلب توقیف شدند تا با فیلمهایی متناسب با ارزشهای اسلامی جایگزین شوند. فیلمسازان و هنرمندان از صنعت بیرون انداخته شدند، تبعید شدند، زندانی شدند و حتی اعدام شدند. با این حال، از میان این آشفتگی انقلابی، سینمای اسلامی و فرهنگ سینمایی فوقالعادهای پدید آمد. نفیسی پیشرفت آن را دنبال میکند و توضیح میدهد که چگونه جنگ طولانی ایران با عراق، تفکیک جنسیتی فضا، و تحمیل حجاب بر زنان باعث تشویق گرایشهای ایدئولوژیک و زیباییشناختی خاصی در فیلم و رسانههای مرتبط شد. وی در پایان به اقدامات ساختاری، اداری و نظارتی می پردازد که به نهادینه شدن سینمای در حال تحول جدید کمک کرد.
تاریخ اجتماعی سینمای ایران
جلد 1:
عصر صنعتگر، 1897-1941
جلد 2: سال های صنعتی شدن، 1941-1978
جلد 3: دوره اسلامی، 1978-1984
جلد 4: جهانی شدن 1984–2010