ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب A Sandawe Grammar

دانلود کتاب گرامر Sandawe

A Sandawe Grammar

مشخصات کتاب

A Sandawe Grammar

دسته بندی: خارجی
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781556712524 
ناشر: SIL International 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 206 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 919 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب گرامر Sandawe: زبان سانداوی، املای سانداوی، زبان و زبانشناسی، زبانهای آفریقایی، زبانهای خویسان



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب A Sandawe Grammar به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب گرامر Sandawe نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب گرامر Sandawe

تاریخ انتشار: 2010
تعداد صفحات: 206
ISBN: 978-1-55671-252-4
این مقاله مروری توصیفی است از دستور زبان Sandawe، یک زبان خویسان
در تانزانیا صحبت می شود. بخش اول با شرح مختصری از بافت جغرافیایی زبان
سانداوه آغاز می شود و پس از آن خلاصه ای کوتاه از تحقیقات قبلی در مورد این زبان ارائه می شود. این
با یک مرور کلی واج شناختی و توضیح منابع و ارائه
داده های موجود در دستور زبان دنبال می شود. هدف این مقاله ارائه مروری توصیفی از دستور زبان Sandawe، یک زبان خوییسی است که در تانزانیا صحبت می شود. تلاش شده است تا پوشش وسیعی از مباحث گرامری ارائه شود و در نتیجه هیچ موضوعی آنقدر که شایسته است به عمق و عمق پرداخته نمی شود. با کنار گذاشتن این سلب مسئولیت ها، امید است که این دستور زبان هم هدف اصلی خود را که منبعی عملی برای کسانی است که بر روی پروژه ترجمه کتاب مقدس Sandawe کار می کنند و هم هدف ثانویه خود را که دانش به دست آمده توسط افراد حاضر در پروژه را گسترده تر می کند برآورده کند. در اصل، هیچ تلاشی برای ربط دادن پدیده‌های دستوری سانداوی که در اینجا شرح داده شده‌اند، با پدیده‌هایی که در سایر زبان‌های خویسان یافت می‌شوند، انجام نشده است. همچنین توجه زیادی به بحث درباره پدیده‌های سانداوی با توجه به توسعه احتمالی دیاکرونیک آنها نشده است. در عوض، دستور زبان ارائه شده در اینجا به نحوه صحبت در حال حاضر Sandawe مربوط می شود و سعی می کند زبان را با استفاده از دسته بندی ها و اصطلاحات آشنا و قابل دسترس توصیف کند. در بخش‌های فرعی این مقدمه، شرح مختصری از بافت جغرافیایی زبان سانداوی آورده شده است و سپس خلاصه‌ای از تحقیقات قبلی در این زبان ارائه شده است. یک مرور واج‌شناختی زیربخش بعدی را تشکیل می‌دهد و پس از آن توضیحاتی در مورد منابع و ارائه داده‌های موجود در این دستور زبان ارائه می‌شود.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Publication date: 2010
Number of pages: 206
ISBN: 978-1-55671-252-4
This paper is a descriptive overview of the grammar of Sandawe, a Khoisan language spoken
in Tanzania. The first section begins with a brief description of the geographical context of the
Sandawe language, followed by a short summary of previous research into the language. This
is followed by a phonological overview and an explanation of the sources and presentation of
the data contained in the grammar. The aim of this paper is to present a descriptive overview of the grammar of Sandawe, a Khoisan language spoken in Tanzania. An effort has been made to provide a wide coverage of grammar topics and, consequently, no topic is covered in as much depth as it deserves. Leaving these disclaimers aside, it is hoped, however, that this grammar fulfils both its primary goal of being a practical resource for those working on the Sandawe Bible translation project and also its secondary goal of making the knowledge gained by those in the project more widely available.In the main, no attempt has been made to relate the Sandawe grammatical phenomena described here to those found in other Khoisan languages. Nor has much attention been paid to discussing the Sandawe phenomena with respect to their possible diachronic development. Instead, the grammar presented here concerns itself with how Sandawe is currently spoken and tries to describe the language using familiar and accessible categories and terminology. In the subsections of this introduction, a brief description of the geographical context of the Sandawe language is given, followed by a short summary of previous research into the language. A phonological overview forms the next subsection and is followed by an explanation of the sources and presentation of the data contained in this grammar.




نظرات کاربران