دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Ehud Ben Zvi, Diana Edelman, Frank Polak سری: Perspectives on Hebrew Scriptures and Its Contexts 5 ISBN (شابک) : 1607245841, 9781607245841 ناشر: Gorgias Press سال نشر: 2009 تعداد صفحات: xii+331 [344] زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب A Palimpsest: Rhetoric, Ideology, Stylistics, and Language Relating to Persian Israel به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پالیمپسست: بلاغت، ایدئولوژی، سبکشناسی و زبان مربوط به اسرائیل ایرانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این جلد شامل نسخه های اصلاح شده مقالات ارائه شده در جلسات انجمن اروپایی مطالعات کتاب مقدس در سال های 2006، 2007 و 2008 به عنوان بخشی از فعالیت های یک برنامه تحقیقاتی است که به مطالعه «اسرائیل و تولید و دریافت کتاب های معتبر در جهان» اختصاص یافته است. دورههای ایرانی و هلنیستی» و برخی مشارکتهای اضافی. سوال اساسی که این جلد از طریق رویکردها و پرسشهای مختلف مطرح شده توسط نویسندگان بررسی میکند این است که با نگاه کردن به مسائل زبانشناسی، بلاغت، سبک و ایدئولوژی عبری کتاب مقدس در مورد تولیدکنندگان و خوانندگان این کتابها چه چیزی میتوانیم بیاموزیم. آنها در مورد دنیای دانش و تخیل این اهل ادب، در مورد مسائلی که در ذهن داشتند و روش هایی که از طریق ادبیات معتبر با آنها برخورد کردند، به ما چه می آموزند؟ گنجاندن دیدگاههای برگرفته از زبانشناسی در این گفتگو بسیار ارزشمند است، زیرا اغلب در این نوع گفتگو غایب هستند. بنابراین، این کتاب شامل مقالاتی درباره موضوعاتی مانند اینکه آیا نظریههای زبانشناختی میتوانند مشکلات ادبی-انتقادی را حل کنند، در مورد آنچه که «عبری متأخر کتاب مقدس» است، در مورد توازی و گروههای اسمی در شعر کتاب مقدس، و معنای ارتباطی برخی از انتخابهای زبانی را شامل میشود. در کتابهای پیدایش (بهویژه ایدئولوژی نیاکان)، ساموئل، ارمیا، ناهوم، استر، عزرا (1-6) و نحمیا، مطالعاتی درباره جنبههای زبان، سبک، بلاغت یا ایدئولوژی و همچنین در مورد مفهومسازی مجدد وجود دارد. از YHWH Sebaot به عنوان YHWH Elohim. فیلیپ گیوم، ژان دانیل ماکی، رابرت رزتکو، دالیت روم شیلونی، فرانچسکا استاوراکوپولو، ایان یانگ و سه ویراستار مقالههایی را در این جلد ارائه کردند.