دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Peyman Vahabzadeh
سری:
ISBN (شابک) : 9780815632436
ناشر: Syracuse University Press
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 318
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب A Guerrilla Odyssey: Modernization, Secularism, Democracy, and the Fadai Period of National Liberation in Iran, 1971–1979 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ادیسه چریکی: مدرنیزاسیون، سکولاریسم، دموکراسی، و دوره فدایی آزادی ملی در ایران، 1971-1979 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
سازمان چریک های فدایی خلق ایران (OIPFG) که در اوایل دهه 1970 ظهور کرد، به یکی از مهم ترین سازمان های سیاسی چپ سکولار در ایران تبدیل شد. علیرغم تأثیر ماندگار آنها و روشی که تلاش های آنها به شکل گیری تاریخ ایران برای دهه های آینده کمک کرد، اطلاعات کمی در مورد این گروه وجود دارد. اودیسه چریکی اولین بررسی جامع از ظهور و سقوط جنبش چریکهای شهری فدایی در ایران را ارائه می دهد. نویسنده با تکیه بر تحلیلهای جامع آثار منتشر شده و منتشرنشده چریکهای فدایی، و همچنین مطالب آرشیوی و مصاحبه با فعالان، شرایطی را که آغاز و پایان جنگ چریکی شهری را که زندگی سیاسی ایران را تعریف میکرد، از نظر تاریخی و جامعهشناختی نشان میدهد. در دهه 1970 وهاب زاده در تلاش برای بازنگری در رابطه دردناک مدرنیزاسیون، سکولاریسم و دموکراسی در ایران معاصر، به نقد جنبه های مختلف نظریه های فدایی رهایی ملی می پردازد. علاوه بر این، نویسنده یک مورد قانعکننده توضیح میدهد که چرا جنبشهای اجتماعی انقلابی قدیمیتر دهههای 1960 و 1970 به جنبشهای اجتماعی دموکراتیک جدیدی تبدیل شدهاند که از دهه 1980 به بعد در قالب جنبشهای زنان، دانشجویی و جوانان امروزی در ایران ظهور کردند. اودیسه چریکی، روایتی است که به دقت تحقیق شده و جذاب است که نویدبخش کمک بزرگی به عرصه تاریخ ایران است.