دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Simon Critchley
سری: Einaudi. Stile libero extra
ISBN (شابک) : 8806237497, 9788806237493
ناشر: Einaudi
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 166
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب A cosa pensiamo quando pensiamo al calcio به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب وقتی به فوتبال فکر می کنیم به چه چیزی فکر می کنیم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چرا فوتبال اینقدر دوست داشتنی است و به این شکل احشایی؟ چه چیزی آن را اینقدر هیجان انگیز می کند؟ شاید این واقعیت که در پشت سطحی که از تشویق افسارگسیخته و تجارت میلیاردی تشکیل شده است، خیلی چیزهای بیشتری را پنهان می کند. در واقع، اگر ابزارهای فلسفه معاصر را در فوتبال به کار ببریم، برای مثال درمی یابیم که علیرغم همه چیز، فوتبال اساساً سوسیالیستی است. یا اینکه کبریت مناسک واقعی کاتارتیک زمان ماست، حیاتی تر و درگیرتر از تئاتری که در آگاهی جمعی جایگزین آن شده است. یا اینکه کلودیو رانیری و نیچه خیلی بیشتر از آنچه ما فکر می کردیم مشترک هستند. این جزوه تصفیه شده و در دسترس ما را قدم به قدم در یک بررسی پدیدارشناسانه جذاب از زیباترین ورزش جهان می برد. و این به ما نشان می دهد که فوتبال آنقدرها در مورد برد و باخت نیست، بلکه رسیدن به - حتی برای یک لحظه کوتاه اما فراموش نشدنی - به یک حالت لطف است.
Perché il calcio è così amato, e in maniera così viscerale? Cosa lo rende così appassionante? Forse il fatto che dietro la superficie fatta di tifo sfrenato e affari miliardari, nasconda molto altro. Se infatti applichiamo al calcio gli strumenti della filosofia contemporanea scopriamo, per esempio, che nonostante tutto il pallone è fondamentalmente socialista. O che la partita è il vero rito catartico dei nostri tempi, più vitale e coinvolgente del teatro, che ha sostituito nella coscienza collettiva. O che Claudio Ranieri e Nietzsche hanno molte più cose in comune di quanto pensassimo. Questo pamphlet raffinato e accessibile ci accompagna passo passo in un'affascinante disamina fenomenologica dello sport più bello del mondo. E ci dimostra che il calcio non ha tanto a che fare con la vittoria e la sconfitta, quanto con il raggiungere - anche solo per un breve ma indimenticabile momento - uno stato di grazia.