دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Leo F. Goodstadt 顧汝德
سری:
ISBN (شابک) : 9789888292547
ناشر: 天窗
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 289
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 富中之貧: 香港社會矛盾的根源 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 富中之貧: 香港社會矛盾的根源 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هنگ کنگ یکی از ثروتمندترین شهرهای جهان با مازاد مالی فراوان است. با این حال، پس از اتحاد مجدد، شکاف بین ثروتمندان و فقرا در هنگ کنگ همچنان افزایش یافته است و شرایط زندگی خانواده های عادی به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. این طبقه «فقیر جدید» چگونه شکل گرفت؟ آیا همانطور که تونگ چی هوا و لیونگ چون یینگ گفتند این پدیده اجتناب ناپذیر یکپارچگی اقتصادی جهانی است؟
\r\nگو رود، آخرین مشاور ارشد گروه سیاست مرکزی در عصر بریتانیای هنگکنگ، در «فقیران در میان ثروتمندان» اشاره کرد که فقر در این قرن به هنگکنگ بازگشت، نه تنها به دلیل عوامل تاریخی باقیمانده. توسط دولت بریتانیا هنگ کنگ، بلکه به دلیل عمدی دولت SAR \" جهت گیری سیاست \"دعوت از تجارت\".
\r\nکتاب تحلیلی جامع و عمیق از عدم سیاستگذاری دولتهای گذشته در ابعاد مختلف اقتصادی و رفاه اجتماعی دارد. سیاستهایی مانند آموزش و رفاه اجتماعی اولویت را به منافع جامعه تجاری از جمله توقف میدهد. ساخت شهرکهای مسکونی، کاهش اعتبارات پزشکی عمومی، تشویق مدارس یارانهای برای انتقال به یارانه مستقیم، و حتی قطع CSSA و غیره، منجر به اصلاحات اجتماعی شد که در پایان دوره بریتانیا موفقیت چندانی به دست نیاورد. عودت.
香港是世界上最富有的城市之一,財政盈餘充裕。然而,回歸後,香港貧富差距不斷擴大,一般家庭的生活條件更顯著下降。究竟此「新貧窮」階層如何形成?是否如董建華及梁振英所言,是全球經濟一體化的必然現象?
港英時代最後一任中央政策組首席顧問顧汝德,在《富中之貧》直指,貧窮於本世紀重回香港,既有港英政府遺留下來的歷史因素,也因特區政府刻意「迎商」的政策取向。
書中對歷屆政府在經濟、社會福利等多方面政策的缺失,有全面深入的剖析,尤甚是回歸後特區政府變本加厲,在扶貧上口惠而實不至,卻在房屋、醫療、教育、社會福利等政策處處優先考慮商界利益,包括停建居屋、削減公營醫療撥款、鼓勵津貼學校轉直資,以至削減綜援等,導致在英治時代末期本來取得一點成績的社會改革,在回歸後走上回頭路。