دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 吳江
سری:
ISBN (شابک) : 9789629964993, 9629964996
ناشر: 香港中文大學出版社
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 0
زبان: Chinese
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 969 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب 政治滄桑六十年:吳江回憶錄: وو، جیانگ، -- 1918-، کمونیست ها -- چین -- بیوگرافی، کمونیست ها، چین
در صورت تبدیل فایل کتاب 政治滄桑六十年:吳江回憶錄 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 政治滄桑六十年:吳江回憶錄 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب خاطرات وو جیانگ است که پس از 80 سالگی نوشته شده است و شصت سال فعالیت سیاسی او را از دوره Yan\'an، جهش بزرگ به جلو، انقلاب فرهنگی، تا اصلاحات و فضای باز مرور می کند. نویسنده با صراحتی نادر، بسیاری از رهبران و نظریه پردازان سطح بالای حزب مانند هو یائوبانگ، چن بودا، هو کیائومو، لیو لانتائو، دنگ لیکون، یانگ شیانژن و غیره را به تصویر می کشد و مبارزات سیاسی و ایدئولوژیک پیچیده درون حزب را نشان می دهد. وضعیت فعلی ظاهر اصلی نویسنده علاوه بر یادآوری خاطرات، وضعیت شخصی گذشته را از منظر تاریخی بزرگتر نیز تامل میکند و به تاریخ و خود، بهویژه لبه یک نظریهپرداز تأمل میکند. آنچه در این کتاب بسیار هیجانانگیز است این است که وو جیانگ در مدرسه مرکزی حزب تحت رهبری هو یائوبانگ از سال 1977 تا 1982 به طور مستقیم در چندین بحث مهم و تهیه پیشنویس اسناد اصلی درون حزب از جمله مسائل کیفی انقلاب فرهنگی شرکت کرد. ، بحث در مورد \"دو همه چیز\"، پیشنهاد \"عمل تنها معیار برای آزمایش حقیقت است\"، بحث در صحنه سوسیالیسم چین، نحوه ارزیابی مائو تسه تونگ و افکار او و غیره. این بحث ها اساس رهایی ایدئولوژیک در داخل حزب و حتی کل کشور را پایه گذاری کرد و مستقیماً روند اصلاحات و گشایش را پیش برد. نویسنده به عنوان شاهدی بر این رویداد، گزارش های دقیق و روشنی از کشتی های سیاسی و پیچ و خم های پشت پرده دارد.
本書是吳江在八十歲之後寫作的回憶錄,回顧了自己從延安時期、大躍進、文革,直到改革開放以來長F六十年的政治生涯。作者以難得的直言無隱,刻畫了眾多黨內高層領導人和理論家,如胡耀邦、陳伯達、胡喬木、劉瀾濤、鄧力群、楊獻珍等,展現了錯綜紛紜的時局下黨內政治鬥爭、思想鬥爭的原貌。回憶之余,作者還從更大的歷史視角反觀曾經的個人處境,對歷史和自我進行反思,尤見一位理論家的鋒芒。 書中尤其精彩的是,1977-1982年在胡耀邦領導下的中央黨校,吳江直接參與了黨內數次重要論爭與重大檔的起草,包括文革的定性問題、關於“兩個凡是”的爭論、“實踐是檢驗真理的唯一標準”的提出、關於中國社會主義所處階段的論爭、如何評價毛澤東及其思想等等。這些論爭奠定了黨內乃至全國思想解放的基礎,直接推動了改革開放的進程。作為事件親歷者,作者對其間的政治角力和幕後曲折都有詳細而生動的記述。
序言 邵燕祥 踏上政治之路 一、我是怎樣作出政治選擇的? 二、入黨後的最初一小步 三、延安行 背負着脫党的“原罪”默默地工作 四、脫党的“原罪”和最初接觸的“理論” 五、一場突發的牢獄之災 六、雁門關洗禮 七、進出張家口的驚喜一幕 八、土地改革和農業合作化片斷 九、辦黨刊:經歷一個短暫的新民主主義時期 一個“左”傾空想的狂亂時代 十、“大躍進”把人們引向一個狂亂世界 十一、 批判“赫魯曉夫修正主義” 十二、山雨欲來風滿樓 十三、《紅旗》雜誌社先聲奪人 十四、“文化大革命”藏詩輯錄 胡耀邦主持中央黨校工作 十五、重新分配工作 十六、胡耀邦開始登上改革開放的潮頭 十七、創辦《理論動態》 十八、哲學講座、黨史討論提綱以及實踐標準問題的提出 我所經歷的三次論爭 十九、實踐標準論爭紀實 二十、關於理論工作務虛會—實踐標準討論第二階段 二十一、經濟學的撥亂反正 二十二、關於中國社會主義目前所處歷史階段的論爭 關於中共十一屆三中全會的公報和《歷史決議》的討論 二十三、胡耀邦闡釋中共十一屆三中全會公報 二十四、《關於建國以來黨的若干歷史問題的決議》討論紀略 全面改革啟動之後的遭遇 二十五、經濟體制改革問題上的意見分歧和我所經歷的一場意外遭遇 二十六、一場突如其來的運動 告別和留言 二十七、我和楊獻珍的學術糾葛及其他 最後的晤談 二十八、賦閑且讀書 二十九、與胡耀邦最後一次晤談 三十、謁胡耀邦陵園記 結束語:成也農民問題,敗也農民問題