دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: آمار ریاضی ویرایش: 1 نویسندگان: 謝宇 سری: 研究與方法 ISBN (شابک) : 9789571172163, 9571172162 ناشر: 五南 سال نشر: 2013.09, 2013 تعداد صفحات: 447 زبان: Chinese فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 21 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب 迴歸分析: هوی گوی فن شی، تحلیل رگرسیون
در صورت تبدیل فایل کتاب 迴歸分析 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 迴歸分析 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کتاب «تحلیل رگرسیون» تبلور سال ها تجربه کمی پژوهشی و آموزشی نویسنده است. با شروع از مفاهیم اولیه آماری، مفروضات اساسی تحلیل رگرسیون خطی، استنباط های آماری در رگرسیون و تشخیص رگرسیون به تفصیل معرفی می شوند. در عین حال، مطالب بسیاری را پوشش می دهد که برای تحقیقات عملی در علوم اجتماعی بسیار مفید است، از جمله متغیرهای ساختگی، تعامل، رگرسیون کمکی، رگرسیون چند جمله ای، رگرسیون تابع قطعه ای و رگرسیون تابع گام و غیره. علاوه بر این، این کتاب همچنین شامل تجزیه و تحلیل مسیر علّی، مدل دادههای پیگیری بلندمدت، مدل چند سطحی و مدل لاجیت و غیره، به عنوان بسط و توسعه تحلیل رگرسیون خطی پایه است. کتابهای درسی کمی خوب باید نظریهها، روشها و موارد نمایشی را از نزدیک ترکیب کنند و اگر موارد نمایشی را بتوان با مطالب محلی ترکیب کرد، میتواند درک خوانندگان از نظریهها و روشها را عمیقتر کند. بنابراین موارد موجود در این کتاب همگی با استفاده از مطالبی از تایوان گردآوری شده است. امید است این کتاب اندکی در ارتقای تحلیل کمی و قابلیت های پژوهشی محققان و پژوهشگران کمک کند.
《迴歸分析》一書是作者多年從事量化研究,以及教學經驗的結晶。從基本的統計概念講起,對線性迴歸分析的基本假定、迴歸中的統計推論和迴歸診斷做詳盡的介紹。同時涵蓋許多在社會科學中,對實際研究非常有幫助的內容,包括虛擬變項、交互作用、輔助迴歸、多項式迴歸、分段函數迴歸和階距函數迴歸等。此外,本書還涉及因徑分析、長期追蹤資料模型、多層次模型和logit模型等,作為基本線性迴歸分析的擴展和延伸。 好的量化教材應該將理論、方法與示範案例緊密結合,而示範案例如果能夠結合本土資料,則能更加深讀者對理論和方法的理解。因而本書中的案例,均使用臺灣的資料進行編寫。希望本書對於提高學者與研究者在量化分析與研究能力方面,略盡棉薄之力。