دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 厉祖浩
سری:
ISBN (شابک) : 9787532570140
ناشر: 上海古籍出版社
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 216
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 105 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 越窑瓷墓志 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 越窑瓷墓志 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کوره یو یک سری کورههای معروف سلادون در چین باستان است که نشاندهنده بالاترین سطح صنعت چینی چینی از سلسلههای هان، وی و شش تانگ، پنج سلسله و سلسلههای سانگ شمالی است. سنگ نگاره های چینی کوره یو نه تنها محصولات منحصر به فرد کوره یو است، بلکه شکل خاصی از سنگ نگاره های چینی باستانی است. نویسنده این کتاب به تحلیل و بررسی شکل و ویژگی های تزئینی سنگ نگاره های چینی، محدوده استفاده منطقه ای، توزیع زمانی، وضعیت مالک و ارتباط نزدیک با تولید صنعت چینی کوره یوه می پردازد سیستم صنعتی به دقت مورد بررسی قرار گرفت و طرح کلی و برخی از جزئیات "کوره گونگ" در سلسله تانگ و "خدمات کوره چینی" وو و یو در پنج سلسله ترسیم شد و وضعیت مهم مزرعه کوره Shanglinhu را آشکار کرد. ، منطقه مرکزی تولید کوره یو. این کتاب در مجموع شامل نود و چهار سنگ نگاره چینی از سلسله های تانگ و سونگ است توسعه کوره یوه، تغییرات در شکل سنگ نوشته های باستانی، و تاریخ و فرهنگ محلی، اطلاعات اساسی در مورد تغییرات در آداب و رسوم. از آنجایی که کلمات روی سنگ نگاره های چینی مستقیماً با ابزار سخت تیز بر روی صفحه چینی نوشته می شد و سپس لعاب داده می شد و در کوره پخته می شد، این سنگ نگاره ها شاهد مهمی از خوشنویسی با نوک سخت چینی در دوران سلسله تانگ و سونگ هستند.
越窑是中国古代著名的青瓷窑系,代表了自汉魏六朝到唐五代北宋时期中国瓷器的最高工艺水平。越窑瓷墓志既是独具特色的越窑产品,也是中国古代墓志的特殊形态。本书作者分析研究了瓷墓志的造型和装饰特征、使用的地域范围、年代分布、志主的身份地位、与越窑瓷业生产的密切关系等相关问题,尤其是对瓷墓志所载有关窑业制度的重要资料作了细致考证,勾勒出唐代“贡窑”和五代吴越“瓷窑务”的基本轮廓和部分细节,揭示了越窑中心产地——上林湖窑场的重要地位。本书收录唐宋时期的越窑瓷墓志共九十四件,系作者经过三年多的深入调查所得,大部分为首次公开发表,是研究越窑青瓷发展、古代墓志形态变化和地方历史文化、风俗变迁的基础资料。由于瓷墓志的文字是用尖细的硬质工具直接在瓷坯上划写,再上釉入窑烧成,所以这些墓志又是唐宋时期中国硬笔书法的重要见证物。