دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: تاریخ ویرایش: نویسندگان: 唐启华 سری: ISBN (شابک) : 9787520110457, 7520110451 ناشر: 社会科学文献出版社 سال نشر: 2017 تعداد صفحات: 0 زبان: Chinese فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 洪宪帝制外交 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 洪宪帝制外交 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کتاب «دیپلماسی سلطنتی هونگ شیکا» با استفاده از مطالب تاریخی چین، بریتانیا و ژاپن به دیپلماسی دولت یوان شیکای در دوران نهضت سلطنتی هنگ شیکای می پردازد و عمدتاً به دیپلماسی چین، بریتانیا و ژاپن در دوران نهضت سلطنتی می پردازد. همچنین ایالات متحده، فرانسه و روسیه و آلمان. نگارنده بر این باور است که سلطنت هونگشی با دیپلماسی جهانی و آسیای شرقی ارتباط تنگاتنگی دارد. در دیپلماسی امپریالیستی هنگ شیکا، اگرچه یوان شیکای مهارت های دیپلماتیک عالی داشت، اما به دلیل عوامل خارجی، جنبش امپریالیستی در نهایت توسط همه کشورها به رسمیت شناخته نشد. بریتانیا و ژاپن در طول مذاکرات دیپلماتیک نظام شاهنشاهی برای تسلط بر آسیای شرقی با یکدیگر رقابت کردند، اما بریتانیا به دلیل مضرات جنگ اروپا با ژاپن سازش کرد و در نهایت ژاپن موقعیت پیشرو را به خود اختصاص داد و به طور فزاینده ای نسبت به چین سختگیر شد. دیپلماسی امپریالیستی Hongxian در نهایت به وخامت روابط چین و ژاپن منجر شد.پس از مذاکرات چین و ژاپن \"21\"، ناسیونالیسم ضد ژاپنی چین بیشتر توسعه یافت.
《洪宪帝制外交》一书以洪宪帝制运动期间袁世凯政府的外交为主题,使用中、英、日三方史料,主要讨论帝制运动期间中、英、日三国外交,兼及美、法、俄国以及德国。作者认为,洪宪帝制与全球及东亚外交密切相关。在洪宪帝制外交中,袁世凯虽有娴熟的外交技巧,但因外部局势的因素,最终帝制运动不被各国承认。帝制外交交涉中贯穿着英日对东亚主导权的争夺,但英国因欧战不利而对日妥协,最终日本取得领导地位,对中国日趋强硬。洪宪帝制外交最终导致中日关系恶化,既中日“二十一条”交涉之后,中国反日民族主义进一步发展。