دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 李济
سری: 博雅双语名家名作
ISBN (شابک) : 9787513506120, 7513506124
ناشر: 外语教学与研究出版社
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 0
زبان: Chinese
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 中国文明的开始 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 中国文明的开始 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
\"آغاز تمدن چین\" (انگلیسی-چینی) از مجموعه \"شاهکارهای استادان دو زبانه بویا\" حاوی آثار کلاسیک انگلیسی لی جی در باستان شناسی و مردم شناسی است که با ترجمه کارشناسان و محققان در زمینه های مرتبط همراه است و به صورت دو زبانه برای اولین بار. خوانندگان نه تنها می توانند پدر باستان شناسی چین را برای کشف منشاء تمدن باستانی چین و ردیابی منشأ نژاد چینی دنبال کنند، بلکه می توانند چگونگی ارتباط حرفه آکادمیک و مسیر زندگی این محقق بزرگ را با استقرار علم مدرن چینی و احیای آن نیز بررسی کنند. فرهنگ، سرنوشت خانواده و کشور ارتباط تنگاتنگی با هم دارند.\r\n\r\nبیشتر مقالات انتخاب شده در این کتاب در مجلات معتبر دانشگاهی داخل و خارج از کشور به چاپ رسیده است. سه انتخاب اول در اصل نسخه خطی سه سخنرانی آقای لی جی در دانشگاه واشنگتن در ایالات متحده در سال 1955 بود که حفاری ویرانه های یین در آنیانگ، استان هنان را معرفی کرد، که جهان را شوکه کرد و \"یین را تبدیل کرد\". فرهنگ شانگ از افسانه تا تاریخ». \"باستان شناسی\" از \"مقالات فرهنگ چینی\" ویرایش شده توسط چن هنگزه انتخاب شده است و تولد باستان شناسی مدرن چینی را در تقاطع تحقیقات سنتی کتیبه نگاری و روش های کار میدانی غربی معرفی می کند؛ \"بررسی باستان شناسی حوضه رودخانه فن در جنوب شانشی\" در اصل بود. منتشر شده در این کاوش منادی کاوش علمی باستان شناسی چین است که توسط خود چینی ها میزبانی می شود و ارزش تاریخی قابل توجهی دارد؛ مقاله \"چندین موضوع مردم شناسی در چین\" اولین بار در سال 1922 در بالتیمور منتشر شد و در \"ماهنامه دانشجویان خارج از کشور چین\" منتشر شد. و در نشست سالانه انجمن پیشرفت علم آمریکا خوانده شد؛ مقاله پس از بازنگری در سال بعد در مجله فارغ التحصیلان هاروارد مجددا منتشر شد که بازتاب زیادی در محافل دانشگاهی داشت و توسط انجمن علمی پیشنهاد شد. راسل فیلسوف بریتانیایی. «بازبینی برخی مسائل مردمشناسی در چین» در اصل در «مجموعه مقالات دومین کنفرانس دوسالانه انجمن بینالمللی مورخان آسیایی» در سال 1962 منتشر شد. \"تاریخ قومی چینی ها\" سخنرانی آقای لی چی در دپارتمان باستان شناسی دانشگاه ملی تایوان است. این دست نوشته در نسخه تایپه \"مجله جامعه چین\" در سال 1967 منتشر شد.
“博雅双语名家名作”系列之《中国文明的开始》(英汉对照)收录了李济在考古学、人类学方面的经典英文著作,配以相关领域的专家学者的译文,首次双语呈现。读者不仅可以跟随中国考古学之父探寻古老中国文明之滥觞、追溯中华民族人种之起源,亦可重见这位伟大学人的学术生涯、人生轨迹如何与中国现代科学之建立、文化之复兴、家国之命运紧紧联系地一起。 本书所选篇目大多曾刊载于海内外颇具影响力的学刊上。前三篇选文原为李济先生于1955年在美国华盛顿大学所作的三次演讲的手稿,介绍了震惊世界的“使殷商文化由传说变为信史”的河南安阳殷墟发掘。《考古学》选自陈衡哲主编的《中国文化论集》,介绍了中国现代考古学在传统金石研究和西方田野工作方法的交汇中诞生;《山西南部汾河流域考古调查》原文刊载于《史密森研究院各科论文集刊》,该次发掘是由中国人自己主持的我国科学考古发掘的先声,具有相当的史料价值;《中国的若干人类学问题》一文首先于1922年发表在巴尔的摩的《中国留学生月刊》上,并在美国科学促进协会年会上宣读;该文经修改后,于次年再度发表于《哈佛研究生杂志》,在学界引起巨大反响,并为英国哲学家罗素所引用。《再论中国的若干人类学问题》最初发表于1962年的《国际亚洲历史学家学会第二届双年会会议记录》上。《中国人的种族历史》是李济先生于台大考古学系所作的一次演讲,手稿于1967年发表于台北版的《中国社社刊》。
前言 怀念李济(1896~1979) iii PREFACE Li Chi:1896-1979 ii 壹 挖掘中国的历史3 I Digging Up China Past 2 贰 中国文明的起源和早期的发展25 II Origin and Early Development 24 叁 中国的青铜时代 53 III The Bronze Age of China 52 肆 考古学 87 IV Archaeology 86 伍 山西南部汾河流域考古调查 105 V Archaeological Survey of the Fêng River Valley, Southern Shansi, China 104 陆 中国的若干人类学问题 129 VI Some Anthropological Problems of China 128 染 再论中国的若干人类学问题 141 VII Some Anthropological Problems of China: Reconsidered 142 捌 中国人的种族历史 167 VIII Racial History of the Chinese People 168 附录壹致英“庚款”咨询委员会调查团APPENDIX I Letter to the British China Indemnity Delegation 190 附录贰 胡适的一封邀请信 197 APPENDIX II Letter of Invitation from Hu Shih 198 注释 NOTES 203 译名对照表GLOSSARY 217 编后记225