دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: 古塔, 弗格森 سری: 西方人类学新教材译丛 ISBN (شابک) : 9787508037769 ناشر: 华夏出版社 سال نشر: 2005 تعداد صفحات: 278 زبان: Chinese فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 43 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 人类学定位: 田野科学的界限与基础 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 人类学定位: 田野科学的界限与基础 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
محتوای «جهتگیری انسانشناختی (مرزها و مبانی علوم میدانی) (نسخه تجدیدنظر شده)» برگرفته از یک کنفرانس دانشگاهی با عنوان «انسانشناسی و زمینهها: مرزها، دامنه و اساس شکلگیری انضباطی» است که در سال 1994 برگزار شد. دانشگاه استنفورد و UC سانتا کروز در 19-20 فوریه 2019. این کنفرانس عمدتاً توسط مرکز مطالعات فرهنگی در UC سانتا کروز و دپارتمان مردم شناسی در دانشگاه استنفورد برگزار شد، اما همچنین توسط دانشکده هنر و علوم استنفورد، گروه انسان شناسی در UC Irvine و دانشکده اجتماعی حمایت شد. علوم. ما صمیمانه از این حمایت و به ویژه آقای جورج کولیر، رئیس گروه انسان شناسی، و آن پک، دانشیار دانشکده علوم اجتماعی سپاسگزاریم.
\r\nاین یک کتاب موفق و جذاب در مورد مردم شناسی است. «جهتگیری انسانشناختی (مرزها و مبانی علم میدانی) (ویرایش تجدیدنظر شده)» با تجزیه و تجمیع مناسب مفاهیم میدانی، به بررسی و بحث عمیق و تحریکآمیز درباره اندیشههای میدانی گذشته و حال میپردازد و به این نکته اشاره میکند که انسانشناسی به عنوان یک مفهوم و جهت برای یک رشته رو به رشد که باید برای آن تلاش کرد. محتوای کتاب اگرچه نقدهای مستقیم و تند دارد، اما همچنان ساختنی است...
\r\nمحتوای «جهتگیری انسانشناختی (مرزها و مبانی علوم میدانی) (نسخه تجدیدنظر شده)» برگرفته از یک کنفرانس دانشگاهی با عنوان «انسانشناسی و زمینهها: مرزها، دامنه و اساس شکلگیری انضباطی» است که در سال 1994 برگزار شد. دانشگاه استنفورد و UC سانتا کروز در 19-20 فوریه 2019. این کنفرانس عمدتاً توسط مرکز مطالعات فرهنگی در UC سانتا کروز و دپارتمان مردم شناسی در دانشگاه استنفورد برگزار شد، اما همچنین توسط دانشکده هنر و علوم استنفورد، گروه انسان شناسی در UC Irvine و دانشکده اجتماعی حمایت شد. علوم. ما صمیمانه از این حمایت و به ویژه آقای جورج کولیر، رئیس گروه انسان شناسی، و آن پک، دانشیار دانشکده علوم اجتماعی سپاسگزاریم.
\r\nاین یک کتاب موفق و جذاب در مورد مردم شناسی است. «جهتگیری انسانشناختی (مرزها و مبانی علم میدانی) (ویرایش تجدیدنظر شده)» با تجزیه و تجمیع مناسب مفاهیم میدانی، به بررسی و بحث عمیق و تحریکآمیز درباره اندیشههای میدانی گذشته و حال میپردازد و به این نکته اشاره میکند که انسانشناسی به عنوان یک مفهوم و جهت برای یک رشته رو به رشد که باید برای آن تلاش کرد. اگرچه محتوای کتاب مورد انتقاد مستقیم و تند قرار گرفته است، اما همچنان سازنده است، بنابراین مطالعه آن برای محققانی که صمیمانه به قوم شناسی و مردم شناسی علاقه مند هستند، ضروری است. نسخه)».
《人类学定位(田野科学的界限与基础)(修订版)》内容源于一次名为“人类学与田野:学科构成的界限、范围与基础”的学术会议,这一会议于1994年2月19至20日在斯坦福大学和加州大学圣克鲁斯分校召开。这次的会议主要由加州大学圣克鲁斯分校文化研究中心和斯坦福大学人类学系主办,但同时还受到了斯坦福大学艺术和科学院、加州大学尔湾分校人类学系以及社会科学学院的资助。我们衷心感谢这些支持,并特别感谢人类学系主任George Collier先生、社会科学学院副院长Anne peck。
这是一本成功的,引人入胜的关于人类学的著作。《人类学定位(田野科学的界限与基础)(修订版)》通过田野概念的恰当分解和聚合,对过去和现在的田野思想进行了深刻而有刺激性的研究和探讨,指出了人类学作为一个概念和一个成长中的学科要努力的方向。全书内容尽管有着直接的、尖锐的批评,但仍不失为是建设...
《人类学定位(田野科学的界限与基础)(修订版)》内容源于一次名为“人类学与田野:学科构成的界限、范围与基础”的学术会议,这一会议于1994年2月19至20日在斯坦福大学和加州大学圣克鲁斯分校召开。这次的会议主要由加州大学圣克鲁斯分校文化研究中心和斯坦福大学人类学系主办,但同时还受到了斯坦福大学艺术和科学院、加州大学尔湾分校人类学系以及社会科学学院的资助。我们衷心感谢这些支持,并特别感谢人类学系主任George Collier先生、社会科学学院副院长Anne peck。
这是一本成功的,引人入胜的关于人类学的著作。《人类学定位(田野科学的界限与基础)(修订版)》通过田野概念的恰当分解和聚合,对过去和现在的田野思想进行了深刻而有刺激性的研究和探讨,指出了人类学作为一个概念和一个成长中的学科要努力的方向。全书内容尽管有着直接的、尖锐的批评,但仍不失为是建设性,故此它是真诚关心民族学和人类学的研究者们必读的一《人类学定位(田野科学的界限与基础)(修订版)》。
第一章 学科与实践:作为地点、方法和场所的人类学“田野” 一、引言 二、“田野科学”之谱系 三、原型的含义 四、非正统与霸权:“田野”和“田野调查”的选择性传统 五、重新解读“田野”:方法论与地点 第二章 伊丝梅尔之后:田野调查传统及其未来库克利克 第三章 定位过去 一、有关人类学的历史 二、田野的概貌 三、置换人类学 第四章 新闻与文化:瞬间现象与田野传统马尔基 第五章 美国协会的非洲研究阿莫瑞 第六章 北美社会人类学分支学科的兴起与衰落克利尔 第七章 人类学和对科学的文化研究:从城堡到木偶人马丁 第八章 你不能乘地铁去田野:地球村的“村落”认识论柏萨洛 第九章 虚拟人类学家维斯顿 第十章 广泛的实践:田野、旅行与人类学训练克里弗德 参考文献 撰搞者介绍