دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: أبو حاتم الرازي
سری:
ISBN (شابک) : 9786144252307
ناشر: دار الساقي
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 0
زبان: Arabic
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب أعلام النبوة؛ الرد على "الملحد" أبي بكر الرازي به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پرچم های نبوت؛ پاسخ به «بی خدا» ابوبکر رازی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ریشههای معضل «تکفیر» به ابتدای پیدایش فرهنگ عربی-اسلامی و توزیع آن بین یک جریان «عقلانی» و یک جریان «متافیزیکی» بازمیگردد، و آن هم با نبود آزادی فکری و دموکراسی. دلیلی برای شکست های پی در پی و مکرر اعراب و «بهانه ای» برای سنگ اندازی به اندیشه عقلانی عرب و ظلم مفاهیم غیبی +++ «علم النبوه» از این جهت منحصر به فرد است که فلسفه النبوه را حفظ کرده است. ابوبکر رازی «لحد» از خسران، و او را فیلسوفی عاقل قرار داد که از قرن چهارم هجری به غلبه عقل و منطق و فلسفه بر اندیشه دینی معتقد بود و راه را برای آنچه بازگشت و بر اساس پس از آن برگرداند، هموار کرد. قرنهای متمادی، «فلسفه نور» در رنسانس اروپایی و فیلسوف منطقی آن ولتر آن را موعظه کرد. همچنین نمونهای کامل و گویا از ادبیات مناظرههای فکری و مناظرههایی بود که در فرهنگ معاصر عرب در زمان افول آن کم است.عقلانیت سرکش.
تعود جذور معضلة \"التكفير\" إلى بداية نشأة الثقافة العربية الإسلامية وتوزعها بين تيار \"عقلاني\" وآخر \"غيبي\"، وقد كانت، مع غياب الحرية الفكرية والديموقراطية، سبباً لهزائم العرب المتوالدة والمتكرّرة، و\"ذريعة\" للحجر على الفكر العربي العقلاني واستبداد المفاهيم الغيبية.+++ينفرد \"أعلام النبوة\" بأنه صان فلسفة \"الملحد\" أبي بكر الرازي من الضياع، وكرّسه فيلسوفاً عقلانياً، اعتقد منذ القرن الرابع الهجري بغلبة العقل والمنطق والفلسفة على الفكر الديني، ومهّد لما عادت وقامت عليه بعد قرون طويلة \"فلسفة الأنوار\" في عصر النهضة الأوروبية، وبشر بها فيلسوفها العقلاني فولتير. كما جاء نموذجاً مكتملاً ومعبّراً عن أدب المساجلات والمناظرات الفكرية الذي تفتقده الثقافة العربية المعاصرة في زمن انحدارها.+++يطرح هذا الكتاب إشكالية المواجهة بين منطق العقل ومنطق المعجزة، ويقدم نموذجاً نادراً عن تفكير – وبالتالي تكفير – فيلسوف رجيم أربك المؤسسة الدينية المهيمنة بآرائه الفلسفية العقلانية المتمردة.