دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 林富士
سری: 文明叢書
ISBN (شابک) : 9571435392, 9789571435398
ناشر: 三民書局
سال نشر: 2001
تعداد صفحات: 231
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 20 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 疾病終結者: 中國早期的道教醫學 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 疾病終結者: 中國早期的道教醫學 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در تایوان معاصر، شاهد دخالت گروههای مذهبی بسیاری در عملکرد بیمارستانها بودهایم، الگوهای رفتاری مردم را در دعا با خدا و درمان پزشکی در هنگام بیماری مشاهده کردهایم، و همچنین شاهد محبوبیت انواع «حفظ سلامت» بودهایم. تمرینات همه اینها نشان دهنده درهم تنیدگی مراقبت های پزشکی و مذهب در جامعه تایوان است.\r\nاین یک پدیده اجتماعی منحصر به دوران مدرن نیست، بلکه یک عادت فرهنگی ریشهدار است. شکل گیری این عادت را می توان حداقل در جامعه چینی از قرن دوم تا ششم میلادی جستجو کرد. در زمانی که طاعون بیداد می کرد، ادیان مختلف به طور فعال از آموزه های پزشکی استفاده می کردند؛ و ظهور \"پزشکی تائو\" طب چینی را وارد مرحله جدیدی کرد و تأثیر عمیقی بر جامعه هان گذاشت.\r\nکیمیاگری در کوره طلایی چشمان نافذ شاه میمون را ایجاد کرده است و همچنین اصول پزشکی منحصر به فرد تائوئیستی جامعه سنتی چین را ایجاد کرده است. از کاهنان تائوئیست خودسازی تا پزشکان خوبی که جهان را نجات می دهند، از کیمیاگری و حفظ سلامتی گرفته تا درمان بیماری ها، از تکنیک های آمیزش برای آشتی دادن یین و یانگ تا جستجوی جاودانگی و جاودانگی، پزشکی تائو مرموز به نظر می رسد، اما هسته اصلی این بیماری است. دیدگاه مردم چین در مورد بیماری ها و بدن منبع مهم.
在當代臺灣,我們看到許多宗教團體介入醫院的經營,看到民眾生病時求神也求醫的行為模式,也看到各種「養生」功法的風行。這些,都顯示了醫療和宗教在臺灣社會中糾葛不清的境況。 這並不是現代才有的社會現象,而是一種根深蒂固的文化習性。這種習性的養成,至少可以追溯到西元第二至第六世紀的中國社會。在當時瘟疫橫行的期間,各個宗教積極以醫療佈教;而「道醫」的出現,更將中國醫學帶入一個新的階段,也帶給漢人社會深遠的影響。 金爐煉丹,煉出了孫悟空的火眼金睛,也創造了中國傳統社會特有的道教醫理。從修身道士到救世良醫,從煉丹養生到治病救疾,從調和陰陽的房中術到長生不老、羽化升仙的追求,道教醫學看似神秘,卻是中國人疾病觀與身體觀的重要根源。