دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 吳春宜
سری:
ISBN (شابک) : 9571173460, 9789571173467
ناشر: 五南
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 393
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 62 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 武士與武士道初探 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 武士與武士道初探 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از قرون وسطی تا دوران معاصر در ژاپن سامورایی ها قدرت ملی را بر عهده داشتند، ژاپنی ها به آن سیاست سامورایی می گویند، یعنی جنگجویان (سربازان با تفنگ) بر کشور حکومت می کنند، این دوره حدود هفتصد سال به طول انجامید. یکی از دلایل عدم جایگزینی امپراتور این بود که انقلاب نام خانوادگی یی با اندیشه پادشاهی خدا مطابقت نداشت. قهرمانی که در جهان رقابت می کند می تواند قدرت ژنرال را به چالش بکشد، اگر بخواهد اقتدار امپراطور را به چالش بکشد، مشروعیت و مشروعیت او بدون هیچ اثری در زیر اندیشه ملکوت خدا از بین می رود، درست مانند آفتاب سوزان که آب می شود. یخ. در این میان، بوشیدو یکی از اشکال معرف یک نظام فرهنگی است که با دو جنبه داخلی و خارجی سازگار است. فرهنگ های بیگانه مانند آیین کنفوسیوس، بودیسم و غیره را جذب می کند و سپس آنها را با باورهای محلی خود می آمیزد. شینتوئیسم و غیره، و کریستال های منحصر به فرد را شکل می دهند. بنابراین بوشیدو، سیستم امپراتور و... در سایر کشورها و ملل یافت نمی شود و کاملاً با چین متفاوت است. از زمانی که ژاپن به انزوا خود پایان داد (در سال 1854) و مسیر خود را برای تبدیل شدن به یک کشور مدرن آغاز کرد و سپس قدرت ملی آن قوی تر شد، به مدت یک قرن و نیم با کشورهای همسایه خود در آسیا در تماس و تبادل نظر بوده است. آیا تقریباً تمام روابط ژاپن با کشورهای همسایه اش مملو از سابقه درگیری است؟ به عبارت دیگر، پیوسته از زور برای گسترش و تسخیر کشورهای خارجی استفاده می کند. برای مثال، تایوان نیرو فرستاد، ریوکیو، جنگ چین و ژاپن، جنگ روسیه و ژاپن، ادغام ژاپن و کره جنوبی، ماده بیست و یکم علیه چین، حادثه منچوری، جنگ هشت ساله مقاومت، و غیره. بی رحمانه مشت آهنین و زورگویی بر اقوام ضعیف و کشورهای عقب مانده اعمال می کند. آیا این بوشیدو است که انصاف را به رخ می کشد، بر وفاداری تأکید می کند، می تواند زندگی و مرگ را تعیین کند، و اراده ای برای فداکاری قهرمانانه در هر زمانی دارد؟ نویسنده احساس می کند که تحقیقات چینی ها در مورد هلیومرکزی کمی خشن است و به نظر می رسد درک مردم چین از سامورایی و بوشیدو به ناچار محدود به رسانه ها باشد. بنابراین، امیدوارم این کتاب بتواند به خوانندگان کمک کند تا نگاهی اجمالی به اسرار سامورایی و بوشیدو داشته باشند.
日本自中世之後以迄近代為止,武士主掌國家權力,日本人稱之為武家政治,亦即武人(軍人.槍桿子)治國,期間長達約七百年之久。天皇之所以未被取而代之,其中一大原因,就是易姓革命敵不過神國思想。逐鹿天下的英雄好漢,挑戰將軍的權力則可,如欲挑戰天皇的權威,他的正統性和正當性,在神國思想下,將猶如烈日融冰,消失得無影無蹤。 而其中的武士道,則為內外兼容並蓄之文化體系的代表型態之一。它吸收外來文化,如儒學、佛學等,再揉合其本土信仰.神道教等,而形塑出獨特的結晶體。因此,武士道、天皇制等,皆為其他國家、民族所無,與中土更是差異十足。 日本自結束鎖國(一八五四年)開啓走向近代國家之途,繼而國力強盛之後,與亞洲近鄰諸國進行接觸、交流的一個半世紀以來,何以與近鄰諸國間幾乎全充斥著衝撞史。換言之,即不斷地以武力對外擴張、征戰。譬如,台灣出兵、併吞琉球、甲午戰爭、日俄戰爭、日韓合併、對中二十一條款、滿州事變、八年抗戰等等。其對弱小民族、落後國家施以鐵腕、威壓毫不手軟。難道這就是標榜光明正大、強調忠誠不二、且能勘破生死、擁有隨時可壯烈犧牲之心志的武士道? 作者有感於華人對日心性方面之研究略顯荒疏,且國人對武士與武士道之理解,似乎難免易於僅囿限於傳播媒體。故希望能透過本書,幫助讀者一窺武士與武士道之堂奧。
封面 书名 版权 前言 目录 第一章 武士 第一节 武士之源起 第二节 武士兴起之契机 第三节 武士阶级之确立 第四节 武士团之构成 第五节 武士成长之背景 一、家(亻工:ie)之成立 二、庄园的发达 三、不净之处理 四、律令制的崩解 第六节 武士之蕴涵 第二章 武士道 第一节 武士之人生指南 一、小幡景宪『甲阳军鉴』 军鉴对武士之分类 二、山鹿素行『山鹿语类』 三、山本常朝『叶隐』 四、大道寺友山『武道初心集』 五、新渡户稻造『武士道』 新渡户稻造的武士道 新渡户稻造与明治期武士道 第二节 武士的战斗指南 一、柳生宗矩『兵法家传书』 进履桥 杀人刀 活人剑 二、宫本武藏『五轮书』 地之卷 水之卷 火之卷 风之卷 空之卷 第三章 武士道之时代别 第一节 中世的武士道 一、鎌仓时代 竞争原理 御恩·奉公 御成败式目·贞永式目 北条重时家训 惜名·轻死 二、室町时代 文武两道 建武式目 今川状·竹马抄 三、战国时代 下克上 轻推测重证据 分国法 第二节 近世的武士道 一、武士由战斗者转化为士大夫 二、朱子学:五伦·五常·名分论 三、武家诸法度:存心持敬 四、山鹿素行:士道 五、阳明学:即知即行 六、贵死轻生哲学 七、单向的上下关系 八、近世武士道象征·赤穗四十七士 事件始末 复仇之行 二重主从关系 幕府与浪士 义与不义 判决之始末 林凤冈「复仇论」 徂徕拟律书 日光门主说 第三节 近代的武士道 一、国家危机与国威宣扬 二、被创造的传统 三、军人敕谕:军人五德 四、教育敕语的十二德目 五、新渡户稻造:武士道 六、『叶隐』:「武士道就是体悟死亡之道」 第四章 武士道与切腹 第一节 最痛苦的自杀方式 一、为何选择切开腹部 二、武士之所以为武士 第二节 尊严的死 一、惯例化 二、仪式化 第三节 现场·实例 一、外国人监视下的一人切腹·神户事件 二、远播国际的集体切复·堺事件 三、乃木希典的切腹 四、三岛由纪夫的切腹 第五章 武士道与佛教 第一节 武士与禅 一、练心练胆 二、培养意志力 第二节 训诫与礼法 一、克服死亡之思想 二、自在於生死 三、无念·无想·无心·无我 四、武士之精神支柱 第六章 武士道与儒教 第一节 中日儒教教育之差异 第二节 武士道与朱子学 一、官学化 二、尊皇攘夷之源流 三、日本主义 四、明治维新 五、王政复古 六、吉田松阴 七、坂本龙马 第三节 武士道与阳明学 一、阳明学VS朱子学 二、日本阳明学派之祖 三、中江藤树的武士道 四、阳明学对武士之影响 五、阳明学与幕末英雄 第七章 武士道与神道教 第一节 神道 一、国教化 二、荒魂·和魂 第二节 武士道中之神道 一、灵魂净化 二、忠君爱国 三、自我牺牲 四、禊·祓 第八章 武士与武士道之特点 第一节 重武道 第二节 了生死 第三节 忌空言 第四节 名与恥 第九章 武士道与战前的日本 第一节 污名化下的武士道 第二节 与近邻国家扞格不入的武士道 第十章 日本武士道与中国士道 第一节 尚武精神 第二节 忠道与恕道 第三节 文治与武治 第四节 儒教与神道教 后记 参考文献 参考论文 封底