دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: 董筱丹, 温铁军 سری: ISBN (شابک) : 7520710734, 9787520710732 ناشر: 东方出版社 سال نشر: 2019 تعداد صفحات: 300 زبان: Chinese فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 202 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 去依附: 中国化解第一次经济危机的真实经验 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 去依附: 中国化解第一次经济危机的真实经验 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب آخرین نتیجه تحقیقاتی است که توسط تیم ون تیجون پس از "هشت بحران" راه اندازی شده است. هنگامی که جمهوری خلق چین در سال 1949 تأسیس شد، باید با تورم بلندمدت که از جمهوری چین به ارث رسیده بود و همچنین با تضادهای جدید ذاتی در توسعه اقتصادی مقابله می کرد. یک موج فروکش نکرده و موج دیگری به وجود آمده است.» در پایان، حزب کمونیست چین به اصلاحات ارضی برای افزایش اشتیاق کشاورزان برای تولید تکیه کرد، به عرضه پایدار محصولات کشاورزی افزایشی برای کاهش قیمتهای شهری تکیه کرد، و با موفقیت انتشار بیش از حد ارز را جذب کرد و به فرود نرمی دست یافت. اقتصاد \r\nچین بحران تورم را از طریق اصلاحات ارضی روستایی کاهش داده است، اما اکثر کشورهای در حال توسعه که انقلاب ارضی را انجام ندادهاند همچنان در تلاشند تا خود را از "تله توسعه" رهایی بخشند. اگرچه این کشورها به استقلال سیاسی دست یافته اند، اما از نظر اقتصادی دچار مشکل هستند. مقایسه تجربه چین، بررسی چگونگی مقابله با تورم بالای باقی مانده از اقتصاد نیمه استعماری قبلی و خلاصه کردن تجربیات و سازوکارهای آن برای تعمیق تحقیقات نظری در مورد اقتصاد توسعه، هدایت توسعه اقتصادی کشورهای در حال توسعه و حتی هدایت کشورها مهم است. در سراسر جهان برای پاسخ به بحران های تورمی.
本书为温铁军团队继《八次危机》后推出的最新研究成果,详细记录了我国应对第1次通胀危机的真实经验。1949年中华人民共和国成立,当时既要应对民国延续下来的长期高通胀,又要处置经济发展所内生的新矛盾,正如作者所言“一波未平,一波又起”。最终,中国共产党靠土改提高农民生产积极性,靠增量农产品稳定供给压低城市物价,成功吸纳了过量增发的货币,实现了经济的软着陆。\r\n中国靠乡村土改缓解了通胀危机,而大多数没有开展土地革命的发展中国家至今仍难以从“发展陷阱” 中自拔。这些国家虽然在政治上取得独立,在经济上却又陷入了困境。对比中国经验,探寻如何应对此前半殖民地经济遗留下来的高通胀,归纳其经验和机制,对深化发展经济学理论研究,指导广大发展中国家经济发展,甚至指导世界各国应对通胀危机,都具有重要意义。