دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 中国社会科学院社会学所 编
سری: 中国社会学
ISBN (شابک) : 7208063893, 9787208063891
ناشر: 上海世纪(上海人民)
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 417
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 20 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 中国社会学(第五卷) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 中国社会学(第五卷) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نشانک بارگیری شد،\r\nبرای نحوه ایجاد نشانک، لطفاً با yjyouaremysunshine@163.com تماس بگیرید\r\nکاملا رایگان\r\n\r\nاز زمانی که آقای تایان برای اولین بار واژه «جامعه شناسی» را در سال 1902 مطرح کرد، جامعه شناسی چین فراز و نشیب های متعددی را پشت سر گذاشته است و یک قرن تمام می گذرد. نیازی به گفتن دستاوردهای جامعه شناسان ارشد در پرورش ایدئولوژیک و ساختن رشته نیست، فقط به بازسازی جامعه شناسی چین در 20 سال گذشته نگاه کنید، همه برای ایجاد یک شخصیت منحصر به فرد، یک سیستم دانشگاهی مستحکم و یک سبک مطالعه مستحکم تلاش کرده اند. در جامعه شناسی چینی و سخت کوشی برای نوشتن کتاب کافی است. می دانیم که کشت و برداشت مردم امروز بهترین یادبود پیشینیان است و بذرهای کاشته شده آبستن برداشت فصل بعد است. \"جامعه شناسی چینی\" امروز پایه گذاری شد، یکی برای بزرگداشت پیشینیان، دیگری برای ترویج انباشت، و سوم برای کشف جهت است. امیدوارم دانش پژوهان در کنار هم به استقبال بهار جدید جامعه شناسی بروند.\r\nاز آنجایی که این مجله \"جامعه شناسی چینی\" نام دارد، نویسندگان این مجله طبیعتاً دانشمندان محلی و دانشمندان چینی خارج از کشور هستند. مقالات انتخاب شده توسط این مجله به طور کلی شامل سه دسته است: مقالات یا ترجمه هایی که در مجلات چینی منتشر شده اند، مقالاتی که در مجلات ادبیات خارجی منتشر شده اند و مقالات منتشر نشده. این مجله به ویژه تحقیقات در مورد جامعه چین را تشویق می کند. «جامعه شناسی چینی» تحت حمایت موسسه جامعه شناسی آکادمی علوم اجتماعی چین است و به جز دو جلد اول که توسط کمیته علمی پژوهشگاه جامعه شناسی بررسی و تایید شده و در سال جاری منتشر شده است، یک جلد آن منتشر خواهد شد. هر سال در آینده، و مقالات از طریق یک سیستم بررسی ناشناس انتخاب خواهند شد. این مجله یک پیشگام است و امیدوارم همکارانم در حلقه دانشگاهی از آن حمایت کامل کنند. اگر نامناسب است، امیدوارم اصلاح کنید.
书签已装载, 书签制作方法请找 yjyouaremysunshine@163.com 完全免费 自太炎先生于1902年最早提出“社会学”一词以来,中国的社会学几经周折,几经兴衰,至今已经整整一个世纪了。不消说前辈社会学家在思想培育和学科建设上的功业,单就中国社会学重建这20多年来看,众人为中国社会学塑造独特之品格、厚重之学统与扎实之学风所付出的汗水和心血也足可一书了。我们懂得,今人的耕种和收获是对前人最好的纪念,而撒播的种籽又孕育着下季的丰收。《中国社会学》创办于今,一则为纪念前人,二则为推进积累,三则为探索方向。惟愿学人众志成城、协力开拔,共迎社会学的新春。 既然名为《中国社会学》,本刊作者自然是本土学者和海外华人学者。本刊所选论文也大体包括三类:已在汉语学刊发表的论文或译文;已在外文学刊上发表的论文;未刊论文。本刊特别鼓励针对中国社会所作的研究。《中国社会学》由中国社会科学院社会学研究所主办,除前两卷由社会学研究所学术委员会评审通过,并于年内出版外,今后每年出版一卷,并采用匿名评审制筛选论文。本刊草创,望学界同仁鼎力支持。不妥之处,还望不吝教正。
封面 书名 版权 前言 目录 产权的社会视角 占有制度的三个维度及占有认定机制——以乡镇企业为例 刘世定 “关系产权”:产权制度的一个社会学解释 周雪光 二元整合秩序:一个财产纠纷案的分析 张静 产权怎样界定——一份集体产权私化的社会文本 折晓叶 陈婴婴 集体产权在中国乡村生活中的实践逻辑——社会学视角下的产权建构过程 申静 王汉生 国家与社会关系视野下的乡村社会历史 诉苦:一种农民国家观念形成的中介机制 郭于华 孙立平 传统中华帝国的乡村基层控制:汉唐间的乡村组织 秦晖 乡村的故事与国家的历史——以樟林为例兼论传统乡村社会研究的方法问题 陈春声 社会转型中的劳工研究 社会转型与工人阶级的再形成 沈原 制度与参与:下岗失业人员缴纳基本养老保险行为研究 毕向阳 市场转型与下岗工人 谢桂华 “农民工”:制度安排与身份认同 陈映芳 研究述评 经济全球化背景下的劳工运动:现象、问题与理论 余晓敏