دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 山本 直樹
سری:
ISBN (شابک) : 4785315652
ناشر: 裳華房
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 200
زبان: Japanese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 30 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مبانی نظریه توابع مختلط: نظریه تابع پیچیده
در صورت تبدیل فایل کتاب 複素関数論の基礎 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مبانی نظریه توابع مختلط نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کتاب مقدماتی در مورد تئوری توابع پیچیده که به وضوح توضیح می دهد \"چرا شما اینطور فکر می کنید؟\" در ابتدای هر فصل، داستان کل فصل نشان داده شده و مشکلات و مسائل انتهای فصل به وفور ثبت شده است. *این کتاب الکترونیکی در قالب طرح بندی ثابت توزیع شده است. نوع طرحبندی ثابت نمیتواند از توابعی مانند بزرگکردن فقط کاراکترها، برجسته کردن رشتهها، جستجو، ارجاع به فرهنگ لغتها و نقل قول استفاده کند. نوع جدیدی از کتاب مقدماتی که با هدف ایجاد نظریه توابع پیچیده از ابتدا همراه با خواننده نوشته شده است. با توجه به اینکه تئوری توابع مختلط بسط تئوری تابع واقعی است، فصل هایی را برای بررسی توابع واقعی گنجانده ایم، اکنون می توان نحوه ادامه داستان را درک کرد. علاوه بر این، بر تبیین انگیزههای پشت تعاریف و معنای اساسی مفاهیم تأکید میشود و «چرا اینطور فکر میکنی» و «چرا اینطور فکر میکنی» به وضوح توضیح داده شده است.
定義の動機や概念の本質的意味などの解説に重点を置き、「なぜそのように考えるのか」を明確に説明した、複素関数論の入門書。各章の冒頭に章全体のストーリーを示し、問題、章末問題を豊富に収録する。 ※この電子書籍は固定レイアウト型で配信されております。固定レイアウト型は文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。 読者と共に複素関数論を一からつくり上げる気持ちで執筆された、新しいタイプの入門書。複素関数論は実関数論の拡張であることを踏まえ、実関数について復習する章を設け、さらに、各章の冒頭に章全体のストーリーを記したことで、「これから何を学ぶのか」「どのように話を進めていくのか」が把握できるようになっている。 また、定義の動機や概念の本質的意味などの解説に重点を置き、「なぜそのように考えるのか」「なぜそのようなことを考えるのか」ということが、明確に説明されている。