دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: سیاست ویرایش: نویسندگان: عباس أحمد النهاري سری: ناشر: سال نشر: 2009 تعداد صفحات: 174 زبان: Arabic فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب دپارتمان زنان در دبیرخانه عمومی حزب اصلاح و دفاتر اجرایی آن «ریشهداری شرعی»: التجمع اليمني للإصلاح
در صورت تبدیل فایل کتاب دائرة المرأة في الأمانة العامة للإصلاح ومكاتبه التنفيذية «تأصيل شرعي» به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دپارتمان زنان در دبیرخانه عمومی حزب اصلاح و دفاتر اجرایی آن «ریشهداری شرعی» نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کتاب «بخش زنان در دبیرخانه عمومی حزب اصلاح و ادارات اجرایی آن (ریشهداری شرعی)» کتابی است که توسط آقای عباس احمد النهاری بر اساس واقعیات گفتگو گردآوری، بررسی و تصحیح شده است. که در چهارمین کنفرانس حزب اصلاح - جلسه دوم در مورد زنان و تعیین یک بخش ویژه برای آنها در حزب برگزار شد که در سال 2009 میلادی منتشر شد.\r\n\r\n\r\nدر آن کنفرانس گفتگوهای متعددی برای دو گروه در حزب اصلاح یمن صورت گرفت. گروهی طرفدار ایجاد اداره کل برای زنان در حزب و نیاز حزب و جامعه به آن بودند و گروهی مخالف این ایده بودند و هر تیمی در جریان دوره چهارم نقش خود را در آن موضوع اعلام کرد. کنفرانس عمومی، و هر یک دلایل و شواهد خود را برای ارائه دیدگاه خود ارائه کردند، تا اینکه پس از آن با تشکیل این حلقه موافقت شد.\r\n\r\n\r\nبسیاری از کمینکنندگان حزب معتقد بودند که این کنفرانس به دلیل وجود نظرات و دیدگاههای متفاوت در این زمینه، حزب را به دو نیمه تقسیم میکند، اما متوجه نشدند که تعدد نظرات در حزب اصلاح یمن، پدیدهای سالم است که باعث تقویت میشود. راهپیمایی حزب و شخصیت آن و کار نمی کند که آن را به هم بزند و همه راضی و با عشق به همدیگر بیرون آمدند و این همان چیزی است که دیگران را تحت تأثیر قرار می دهد.\r\n \r\n\r\nاین کتاب که در 170 صفحه از بخش میانی آمده است، شامل دو فصل اصلی است. آنها:\r\n\r\n\r\nفصل اول: مقدمه ای بود در دست کتاب از مقدمه های مختلف و شرایط انتشار کتاب، موضوع و اهداف آن.\r\n\r\n\r\nفصل دوم: محتوای مذاکراتی است که در چهارمین کنفرانس عمومی - جلسه دوم، از نظر نظرات مختلف در مورد موضوع ایجاد حلقه زنان و مقالات مختلف موجود در گفت و گوی مورد حمایت قرار گرفت. شواهد دو نظر در این مورد.\r\n\r\n\r\nاهمیت این کتاب در مرجع بودن آن برای محققان در مورد نظرات حقوقی در مورد مشارکت زنان در کارهای سیاسی و اسلامی و نظارت بر نحوه حل و فصل مسائل گفتگو در حزب اصلاح یمن و همچنین برخی از ادبیات است. درون حزبی و نگاه اصلاح طلبان به زنان، که بسیاری از کمین گران سعی در شکستن آن به اختلاف در صفوف حزب و تعصب نسبت به آن در نگاهش به زنان داشتند که سعی در تحریف دیدگاه حزب نسبت به زن داشتند. سپس جمع بندی با رای گیری و تشکر از استاد محمد الیدومی.
كتاب "دائرة المرأة في الأمانة العامة للإصلاح ودوائره التنفيذية (تأصيل شرعي)"، هو كتاب جمعه وراجعه ونقحه الأستاذ عباس أحمد النهاري، لوقائع ما دار من حوار في مؤتمر الإصلاح الرابع – الدورة الثانية، حول المرأة وإفراد لها دائرة خاصة في الحزب، والذي صدر عام 2009م، ودار في ذلك المؤتمر حوارات متعددة لفريقين في التجمع اليمني للإصلاح؛ فريق كان مؤيداً لإنشاء دائرة عامة خاصة بالمرأة في الحزب وحاجة الحزب والمجتمع لذلك، وفريق آخر كان معارضاً للفكرة، وكل فريق أدلى بدلوه في ذلك الأمر أثناء سير المؤتمر العام الرابع، وكل قدم حججه وبراهينه لعرض رؤيته الخاصة، حتى تم بعد ذلك التوافق على إنشاء هذه الدائرة. كان كثير من المتربصين بالحزب يرى أن هذا المؤتمر سيعمل على شق الحزب نصفين نظراً لاختلاف الآراء ووجهات النظر في ذلك، لكنهم لم يدركوا أن تعدد الآراء في التجمع اليمني للإصلاح ظاهرة صحية تقوي مسيرة الحزب وصفه ولا تعمل على خلخلته، وخرج الجميع راضون متحابون، الأمر الذي أبهر الآخرين. والكتاب الذي يأتي في 170 صفحة من القطاع المتوسط، تضمن بابين رئيسين؛ هما: الباب الأول: كان عبارة عن مقدمة بين يدي الكتاب من مقدمات مختلفة وظروف إصدار الكتاب وموضوعه وأهدافه.. الباب الثاني: هو محتوى وقائع الحوار الذي دار في المؤتمر العام الرابع – الدورة الثانية، من آراء مختلفة حول موضوع إنشاء دائرة المرأة، وما احتواه الحوار من أوراق مختلفة مسنودة بأدلة الرأيين في ذلك. تكمن أهمية الكتاب في كونه مرجعية للباحثين حول الآراء الشرعية في مشاركة المرأة في العمل السياسي والإسلامي، وفي رصد كيفية تجري حسم المسائل الحوارية داخل التجمع اليمني للإصلاح، وكذلك حول بعض الأدبيات داخل الحزب ونظرة الإصلاحيين للمرأة، والتي حاول كثير من المتربصين النفاد إلى الشقاق في صفوف الحزب والتحامل عليه في نظرته للمرأة، التي حاولوا تشويه نظرة الحزب تجاهها. ثم الخاتمة بالتصويت وكلمة شكر للأستاذ محمد اليدومي.