دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Aniţa Nandriş-Cudla
سری:
ISBN (شابک) : 9732806088
ناشر: Humanitas
سال نشر: 1991
تعداد صفحات: 179
زبان: Romanian
فرمت فایل : DJVU (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 11 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 20 de ani in Siberia. Destin Bucovinean به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 20 سال در سیبری. سرنوشت بوکوینی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کتاب زنی دهقانی به نام آنیتا ناندریس را خواهید خواند که در خانواده ای رومانیایی از شمال بوکوینا متولد شده است. 13000 رومانیایی از این سرزمین در ژوئن 1941 وحشت تبعید را تجربه کردند. آنها فراتر از دایره قطب شمال، به دنیای خصومت برده شدند، جایی که به مدت 20 سال چیزی جز عشق و ایمان از آنها حمایت نمی کرد.\r\n\r\nاگرچه آنیتا به سختی سواد داشت، اما در بازگشت به خانه داستان خود را طوری نوشت که انگار از نفس افتاده بود، بدون تردید، با همان اطمینانی که زندگی خود را با آن سپری کرد. داستان این بقا که با غریزه ای شگفت انگیز و با طبیعی بودن حرکات ضروری نوشته شده است، همه شانس تبدیل شدن به کتابی استثنایی را دارد.\r\n\r\n\"آنچه که یک انسان می تواند بدون اینکه بداند می گذرد...\" - اولین کلماتی است که می نویسد و به طور بازتابی به گذشته و سرنوشت ملتی می پردازد که احساس می کند به آن تعلق دارد.
Veti citi cartea unei taranci, Anita Nandris, nascuta intr-o familie de romani din nordul Bucovinei. 13 000 de romani din acest tinut au trait, in iunie 1941, groaza deportarii. Au fost dusi dincolo de Cercul Polar, intr-un univers al ostilitatii, unde timp de 20 de ani nimic in afara iubirii si a credintei nu le-a fost sprijin. Desi abia stiutoare de carte, intoarsa acasa Anita si-a scris povestea ca dintr-o suflare, fara ezitari, cu aceeasi siguranta cu care si-a trait si viata. Povestea acestei supravietuiri, scrisa cu un instinct care uimeste, cu un firesc al gesturilor esentiale, are toate sansele sa devina o carte de exceptie. „Prin cate poate trece o fiinta ominiasca fara sa-si dea siama...“ – sunt primele cuvinte pe care le scrie, intorcandu-se reflexiv asupra trecutului si asupra destinului unui neam caruia simte ca-i apartine.