ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب 日本政治思想史 1967

دانلود کتاب تاریخ اندیشه سیاسی ژاپن 1967

日本政治思想史 1967

مشخصات کتاب

日本政治思想史 1967

دسته بندی: تاریخ
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: 丸山眞男講義録 
ISBN (شابک) : 413034207X 
ناشر: 東京大学出版会 
سال نشر: 1998 
تعداد صفحات: 384 
زبان: Japanese 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 14 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب 日本政治思想史 1967 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تاریخ اندیشه سیاسی ژاپن 1967 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تاریخ اندیشه سیاسی ژاپن 1967

این کتاب متنی است بر اساس پیش‌نویسی که برای سخنرانی با عنوان «تاریخ اندیشه سیاسی ژاپن» در دانشکده حقوق دانشگاه توکیو در سال 1967 تهیه شده است. رابطه تأثیرگذاری را روشن می‌کند.\r\nنخست، مارویاما عمیق‌تر به «کهن الگوهایی» می‌پردازد که در پایین‌ترین لایه‌های تفکر ژاپنی مستقر شده‌اند، حتی فراتر از سخنرانی سال 1964. «کهن الگوی» آگاهی اخلاقی، پویایی زندگی، تحسین خوش بینی است، و «کهن الگوی» آگاهی تاریخی، «کهن الگوی» ایده های سیاسی به مثابه همنوایی توده ها است که با نماد « «ناریوکی» و «ایکی‌هوی» به عنوان سنت «حکومت دوگانه» آشکار می‌شود که در آن انتساب حاکمیت و اعمال واقعی قدرت متفاوت است. این ویژگی ها نیز با روند سیاسی کنونی به عنوان یک نگرش تصادفی و یک سیستم غیرمسئول مطابقت دارد.\r\nهدف از نیمه دوم این کتاب روشن کردن رابطه بین این «نمونه اولیه» و جزر و مد اندیشه در دوره ادو است. در دوره ادو، کنفوسیوسیسم نقش مهمی را به عنوان یک اصل حاکم بر منجمد کردن رژیم زمان جنگ به نام صلح ایفا کرد. در آنجا می توان شاهد نوسان «نمونه اولیه» برتری «خانه» (گروه ویژه) و سرکوب «ایکیهوی» بود. علاوه بر این، از همبستگی بین نظم طبیعی و نظم اجتماعی، نظم خانواده، حکومت مبتنی بر موقعیت، و ایدئولوژی شوکبون توضیح داده شده است، اما تضادهای مختلفی بین اخلاق سامورایی به عنوان یک «نمونه اولیه» یا یک مبارز پدید می آید. همراه با بازخوانی مکاتب مختلف ادو کنفوسیوس، این امر باعث ظهور مطالعه ادبیات کلاسیک ژاپنی شد که از احیای قوی «نمونه اولیه» حمایت می کرد. کوکوگاکو ایدئولوژی های خارجی مانند کنفوسیوس و بودیسم را به عنوان جهانی گرایی مورد انتقاد قرار می دهد، بر منحصر به فرد بودن «نمونه اولیه» تأکید می کند و ژاپن گرایی و حکومت امپراتور را مشروعیت می بخشد. با این حال، نوعی رمانتیسم که توسط «مونو بدون آگاهی» ارائه می‌شود، مانع نظریه‌پردازی حکومت امپراتور می‌شود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

本書は、1967年度に東京大学法学部で行われた「日本政治思想史」の講義のために準備された草稿に基づくテキストで、日本社会の底流にある「原型」と江戸時代の儒教や国学との影響関係を解明している。 丸山はまず、日本人の思考の最下層に沈殿している「原型」を、1964年度講義よりもさらに踏み込んで掘り起こす。倫理意識の「原型」は、生のダイナミズム、オプティミズムの賛美として、歴史意識の「原型」は「なりゆき」と「いきほい」に象徴される大勢順応主義として、政治的諸観念の「原型」は、統治権の帰属者と実質的な権力行使者が異なる「二重統治」の伝統として、明らかにされる。これらの特徴は、成り行き任せの態度や、無責任体制として、現在の政治的傾向にも通ずるところがある。 この「原型」と江戸時代の思想潮流との関係を明らかにするのが本書後半の眼目である。江戸時代において、天下泰平の名のもとに戦時体制を凍結化するために統治原理として大きな役割を果たしたのが儒教。そこでは、「お家」(特殊集団)の優越性と「いきほい」の抑圧という「原型」の揺らぎが見られる。また、自然秩序と社会秩序の相関性から、家秩序や身分的統治関係、職分思想などが説明されるが、「原型」あるいは戦闘者としての武士のエトスとの間にさまざまな矛盾も生じていく。それは江戸儒教の諸学派による読み替えとともに、強烈な「原型」復活を標榜する国学の発生を促す。国学は、普遍主義としての儒仏などの外来イデオロギーを徹底的に批判し、「原型」の特殊性をアピールし、日本主義や天皇統治を正統化する。しかし、「もののあはれ」に代表される一種のロマン主義は、天皇統治の理論化を妨げる。





نظرات کاربران