ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب 日本政治思想史 1949

دانلود کتاب تاریخ اندیشه سیاسی ژاپن 1949

日本政治思想史 1949

مشخصات کتاب

日本政治思想史 1949

دسته بندی: تاریخ
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: 丸山眞男講義録 
ISBN (شابک) : 4130342029 
ناشر: 東京大学出版会 
سال نشر: 1999 
تعداد صفحات: 253 
زبان: Japanese 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 3


در صورت تبدیل فایل کتاب 日本政治思想史 1949 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تاریخ اندیشه سیاسی ژاپن 1949 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تاریخ اندیشه سیاسی ژاپن 1949

پس از \"جلد 1\"، \"سخنرانی در مورد تاریخ اندیشه سیاسی ژاپنی (شرقی)\" در سال 1949 که در دانشکده حقوق دانشگاه توکیو برگزار شد را بازتولید می کند، اما سخنرانی امسال بر موضوع \"ناسیونالیسم\" متمرکز بود. این سخنرانی عجیب و غریب است.\r\n1949. زمانی بود که خاطرات ناسیونالیسم افراطی در ژاپن هنوز زنده است. با این حال، مارویاما با انتقاد مستقیم شروع نمی‌کند، بلکه به این پرسش می‌پردازد که چرا ملتی که در حال مدرنیزاسیون است در وهله اول به ناسیونالیسم نیاز دارد. قبل از انتقاد باید بدانید. این یک توسل کامل به شاگردان مارویاما است که در \"رکورد سخنرانی\" مشترک است.\r\n«در نهایت یک شهروند چیزی بیش از کسی نیست که می‌خواهد شهروند باشد.»\r\nاز این منظر که آگاهی قومی یک ملت را ایجاد می کند و نه برعکس، من در مورد چگونگی جوانه زدن و توسعه آگاهی قومی در ژاپن از پایان دوره ادو تا دوره میجی بحث خواهم کرد.\r\nعلاوه بر این، چرا ناسیونالیسم ژاپنی ناگهان شکل امپریالیسم به خود گرفت؟ ما به این سؤال می پردازیم که چگونه می توان با این تناقض که امپریالیسم شامل نفی ناسیونالیسم سایر کشورها می شود، مقابله کرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

「第一冊」に続き、東大法学部で行われた1949年の「日本(東洋)政治思想史講義」を再現しているが、この年の講義は「ナショナリズム」の問題に絞っている点で特異である。 1949年。日本のウルトラ・ナショナリズムの記憶がなお鮮明に残っている時代である。しかし、丸山はその直接的な批判から始めるのではなく、そもそもなぜ近代化を遂げる国家がナショナリズムを必要としたのか、という問題を掘り下げて論じている。批判をする前に知らなくてはならない。これは「講義録」に通底する丸山の学生に対する徹底した呼びかけである。 「国民とは畢竟、国民たろうとする存在にほかならない」 民族意識が民族を作るのであって、その逆ではない、という立場に立ちつつ、民族意識がどのように萌芽し、発展を遂げていくかを、幕末から明治期の日本を対象に論じていく。 さらに、なぜ日本のナショナリズムは急激に帝国主義の形態をとることになったのか。帝国主義が、他国のナショナリズムの否定を内包しているという自己矛盾をどう処理していくのか、といった問題へと進む。





نظرات کاربران