دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 孙焘
سری: 中国美学通史
ISBN (شابک) : 7214092336, 9787214092335
ناشر: 江苏人民出版社
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 446
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 140 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 中国美学通史(第1卷):先秦卷 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 中国美学通史(第1卷):先秦卷 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
زیبایی مبتنی بر فلسفه است که با نظریه و حدس و گمان مشخص می شود. فلسفه ____ کل هستی و زندگی و تفکر را تشکیل می دهد و عام ترین __ مانند «وجود» و «نومنون» را مطرح می کند؛ _مثل مفاهیم و کارکردهای «زیبایی» و «__» __. از منظر __note، زیبایی شناسی کوچکتر از فلسفه است، اما از نظر انتزاع، زیبایی شناسی و فلسفه هر دو خصلت نظری دارند. چین و ایالات متحده، درست مانند فلسفه چینی، از نظر تئوری و شکل با غرب متفاوت هستند، اما در ماهیت تفکر و دیدن شباهت هایی وجود دارد. در اوایل دوران پیش از سلسله کین، تامل عقلانی در مورد دنیای معنوی پیشینیان در قرون وسطی قبلاً سطح بسیار انتزاعی را ذکر کرده بود و از منطق شخصیت پیروی می کرد. در رابطه با فلسفه و زیبایی شناسی غرب، نباید آن را در تاریخ زیبایی شناسی و تاریخ قرار داد، بلکه باید در نمایشگاه تاریخ اندیشه و تمدن فهمید. تحقیق در مورد تاریخ چین و ایالات متحده در نظر گرفته شده است که یک به یک مرتب شود تا مردم امروز بتوانند جریان افکار زیباییشناختی را در فرآیند _استدلال_ درک کنند. امروزه برای مردم آسان نیست که منشأ زیبایی تابستانی و تفکر زیباییشناختی را در فرهنگ منزوی و پیچیده از میان سد هزاران ساله فضا جستجو کنند. در _، اول از همه، مینگ در مطالعه و نگارش تاریخ چین و آمریکا _آغاز_می کند: یکی _تاریخ_است و دیگری نظریه_شروع_است. _تاریخ از __ \"_he _ from\" و Li _ از __ \"_what\" را تنظیم کرده است. در چین باستان، زیبایی ______________________________ در چین باستان از سلسله Wei به وجود آمدند و منشأ اندیشه زیبایی چینی را می توان به قبل از سلسله Qin ردیابی کرد. فیلسوفان پیش از کین تقریباً _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________، اما _________________________________________________________________________________________________________________________________ هسته ی __. ایدئولوژی زیبایی شناختی Bi__ Li در نسل های بعدی کم و بیش بر اساس ایدئولوژی __zi است. بنابراین، \"منشا تاریخی\" تاریخ چین و آمریکا، اندیشه زیزی در اواخر دوره بهار و پاییز است، به طور دقیق، ______ لائوزی و کنفوسیوس است.
�美___于哲_,是以理_思辨_特色的。哲____整_宇宙、人生和思_形式___,提出的是_乎“存在”、“本体”等最一般的__;美__是____美活____,提出的是_如“美”与“__”的概念、功能等一般__。__注的范__看,美_要小于哲_,但_抽象的程度看,美_与哲_一_具有思辨的品格。 中_美_,正如中_哲_一_,在理_形_上与西方殊异,但_思_的性_看_有相通之_。早在先秦_,中_古人_精神世界的理性反思就已提到了高度抽象的_次并且遵循__格的理路。至于它_与西方哲_、美_的__,不__要放在美_史、__史_中,而且_要置于整_思想史、文明史的_展___中_理解。中_美_史的研究,__意梳理_一__,使得今人能在_理的_程中把握美_思想的流_。今人要透__千年_空的阻隔,在幽眇而繁_的文化__中追溯_夏_美意_和美_思想的源_,殊非易事。在_里,首先_明_于中_美_史研究和_作的__起_:一_是_史起_,一_是理_起_。_史起__定了“_何_起”,而理_起__定了“_什么”。 在古代中_,相__立的_美活_和相___的美___出_于魏__期,而中_美_思想的源__要追溯到先秦_代。先秦_子几乎_有_就_美和__活__表__解,但他_在思考一般的哲___、人生__、社___的_候,已_触及到了美__中的核心__。后世的比__立的美_思想或多或少地都是接__子思想在_的。所以,中_美_史的_史起_是春秋末期的_子思想,确切地_,是老子和孔子的__。
封面 书名 版权 前言 目录 导言 一、中国美学的起始点 二、源头活水:先秦美学的风貌 三、以时代问题引领思想经典的研究 四、本卷的写作脉络 第一章 春秋之前的意义世界 引言 第一节 “象”与“兴”:华夏美学的人文源头 一、巫为礼之源 二、文、物、象 三、象形字 四、通神之兴 第二节 易象与意象 一、人世戏剧的模型 二、阴阳对待的动态之美 第三节 《诗》:名物与风情 一、《诗》之名物与精神家园 二、《诗》的风情与风教 第四节 音乐化的天道秩序 一、人文与天道 二、成均之教 第五节 “文”的蜕变 一、奢华与彷徨 二、理性化的两面 第二章 《老子》美学 第一节 老子概说 一、“老子”与史官 二、老子思想的旨趣 三、《老子》美学的意义 第二节 大象无名 一、有无相生 二、对待之妙 三、假名与“大象” 第三节 生命之道 一、婴儿之柔 二、专气致柔 三、真正的强大 第四节 审美心胸(一):知足者富 第五节 审美心胸(二):虚极以观复 一、涤除玄鉴 二、反观其身 第六节 抱一守独的审美理想 一、抱一为天下式 二、“独”:道家的圣人形象 第七节 不言之教 一、不思美善的为政之道 二、“小国寡民”的美俗理想 第三章 孔子的美学思想 第一节 孔子概说 一、儒家的兴起 二、孔子的生平和追求 三、孔子的气象与儒家的审美精神 第二节 诗教切磋 一、孔子之前的诗教 二、孔子为何重视诗教 三、“诗可以兴” 第三节 君子人格 一、“君子和而不同” 二、文质彬彬之典范 三、“君子不器”的美育理念 第四节 “孔颜之乐” 一、切磋琢磨:君子之学 二、游戏:君子之争 三、乐以忘忧 四、孔子的“艺术学” 第五节 存在与敬畏 第六节 “仁”与天道信仰 第四章 思孟学派的美学思想 第一节 战国时代的社会与文化状况 一、“士气”:战国思想的社会背景 二、战国时代美学思想的一般问题 第二节 “美情”与“致诚” 一、美情曰真 二、尽己为诚 三、仁声入人深 第三节 身心同观的威仪之美 一、道不远人 二、作为意义基点的“身” 三、“威仪”与“玉色” 第四节 时代忧患中的孟子学说 一、针对墨家的论辩:义利之辨 二、针对杨朱的论辩:小体大体之辨 第五节 人性之美与自得之乐 一、性善论的美学证明:情感的自明性 二、性善论的美学意义:内求之乐与普遍之美 第六节 人格之美与大人境界 一、“践形”与“养气” 二、大人之“化”与“兴” 三、“养”:基于农耕文明的思维方式 第五章 庄子的美学思想 第一节 庄子概说 一、庄子其人与《庄子》其书 二、时代问题与庄子的思想旨趣 三、庄子的哲学及其美学内涵 第二节 处物不伤 一、驰心不足以为乐 二、无用之用 三、“以鸟养养鸟” 第三节 无知之知 一、突破小知 二、孰知美恶? 三、小大之辨 第四节 适者忘言 一、忘于江湖 二、言无言 第五节 “游”与“逸”:道家的大人境界 一、游刃有余 二、游于一 三、大人之游 第六节 庄子思想的宗教感 一、超越生死 二、道通一气 三、“无情”与“心镜” 第六章 《易传》的美学思想 第一节 《易传》概说 一、《易传》的思想史定位 二、《易传》的主题与思想史意义 三、《易传》的美学意义 第二节 乾坤之象 第三节 立象以尽意 第四节 不测之谓神 第七章 战国末期的美学 第一节 战国末期的学术合流 一、战国末期的“一统”要求和诸子思想的“入海口” 二、战国末期的美学思想概述 第二节 荀子论人性与礼的功能 第三节 “血气和平”与“移风易俗” 第四节 稷下学派的“精气”与“虚静”观念 第五节 术数构架中的“天”与“人” 参考书目 索引