دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Ephraim Kanarfogel
سری:
ISBN (شابک) : 0814325319, 9780814325315
ناشر: Wayne State University Press
سال نشر: 2000
تعداد صفحات: 276
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب "Peering Through the Lattices": Mystical, Magical, and Pietistic Dimensions in the Tosafist Period به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب "نگاه کردن به شبکه ها": ابعاد عرفانی ، جادویی و بدبینی در دوره توزافیست نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در طول قرون وسطی بالا، توسفیستها در شمال اروپا شکوفا شدند و تحولی در مطالعه تلمود ایجاد کردند. این دانشمندان یهودی در تفکرات فلسفی و مذهبی مربوط به مسیحیت شرکت نداشتند و امروزه نقش محدودی در مطالعات عرفانی یا باطنی دارند.
افرایم کنارفوگل اکنون این دیدگاه متعارف توصافیست ها را به چالش می کشد و نشان می دهد که بسیاری از افراد تحت تأثیر اعمال زاهدانه و پرهیزگارانه بوده و با آموزه های عرفانی و جادویی درگیر بوده اند. او حضور
این رشتهها را در دوره پیش از جنگ صلیبی ردیابی میکند، نشان میدهد که چگونه آنها در هم تنیده شدهاند، و پیشنهاد میکند که ادبیات گسترده هخالوت مجرای مهمی برای این مطالب بوده است. او همچنین نشان میدهد که زهد و باطنگرایی پیروان آلمانی پس از شکست راشبام و دیگر توسفیستهای اولیه در سرکوب این جنبههای تفکر پیش از جنگ صلیبی، بخشی جداییناپذیر از فرهنگ خاخامهای اشکنازی بوده است.
شناسایی این اشکال مختلف معنویت، توسفیست ها را در زمره آن دسته از متفکران خاخام قرون وسطی قرار می دهد که به دنبال تکمیل تلمودیسم خود با سایر حوزه های دانش مانند فلسفه و کابالا بودند و این سازگاری را نشان می داد. فرهنگ و عرفان ربانی
. کنارفوگل استدلال می کند که این علایق، هم ارجاع به شخصیت های خاخام اشکنازی قرون وسطی در ادبیات کابالیستی و هم پذیرش برخی از اعمال زاهدانه و عرفانی توسط دانشمندان بعدی اشکنازی را توضیح می دهد.
با تکیه بر تحقیقات نسخه خطی اصلی. کانارفوگل برای اولین بار عبارات زیادی را که توسط توصافیست ها و شخصیت های خاخام کمتر شناخته شده تهیه شده است در دسترس قرار می دهد و یافته های پژوهش های پیشین و معاصر را که بیشتر آنها فقط به زبان عبری منتشر شده است، ادغام می کند. \"نگاهی از طریق شبکهها\" قدردانی بیشتری برای این متون ایجاد میکند و فرصتهای جدیدی را برای دانشآموزی در تاریخ و اندیشه یهود باز میکند.