دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Stefanie Trümper (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658191634, 9783658191641
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 320
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب خاطره ماندگار در روزنامه نگاری: مفهوم و مطالعه موردی توجه رسانه ها به بلایای سیل گذشته: مطالعات ارتباطات
در صورت تبدیل فایل کتاب Nachhaltige Erinnerung im Journalismus: Konzept und Fallstudie zur Medienaufmerksamkeit für vergangene Flutkatastrophen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خاطره ماندگار در روزنامه نگاری: مفهوم و مطالعه موردی توجه رسانه ها به بلایای سیل گذشته نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
استفانی ترومپر مدل حافظه پایدار را توسعه می دهد که با آن رابطه بین روزنامه نگاری و حافظه را می توان به صورت نظری بررسی و عملیاتی کرد. نویسنده نشان می دهد که توانایی به خاطر سپردن یک پیش نیاز اساسی برای ساخت موضوعیت است و بر این اساس حافظه معیار کیفیت روزنامه نگاری است. این مدل در یک مطالعه موردی مقایسه ای بین المللی آزمایش می شود. تمرکز بر گزارش جاری در مورد دو بلایای سیل در هلند (1953) و در شمال آلمان (1962) است. روزنامه نگاری با استفاده از استراتژی های به روز رسانی گذشته نگر و آینده نگر وقایع در امور جاری را به روشی پیچیده طبقه بندی می کند. این کتاب سهم قابل توجهی در تحلیل نقش روزنامه نگاری با توجه به مسائل مربوط به فرهنگ خاطره دارد.
Stefanie Trümper entwickelt das Modell der nachhaltigen Erinnerung, mit dem sich das Verhältnis von Journalismus und Erinnerung theoretisch durchleuchten und operationalisieren lässt. Die Autorin zeigt, dass Erinnerungsfähigkeit eine wesentliche Voraussetzung für die Konstruktion von Aktualität ist und Erinnerung entsprechend ein Kriterium journalistischer Qualität. In einer international vergleichenden Fallstudie wird das Modell erprobt. Im Fokus steht die gegenwärtige Berichterstattung über zwei Flutkatastrophen in den Niederlanden (1953) und in Norddeutschland (1962). Der Journalismus ordnet die Ereignisse auf komplexe Weise mittels retrospektiver und prospektiver Aktualisierungsstrategien in das Zeitgeschehen ein. Das Buch leistet einen wesentlichen Beitrag zur Analyse der Rolle von Journalismus im Hinblick auf erinnerungskulturelle Fragestellungen.