دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Stephanie Osawa (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658196295, 9783658196301
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 370
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 10 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب انحراف از منظر "عاملان": انحراف رفتار در تعبیرات خود از جوانان انحرافی در ژاپن: دوران کودکی، نوجوانی و جامعه
در صورت تبدیل فایل کتاب Devianz aus der Sicht von ‚Tätern‘: Normabweichendes Handeln in den Selbstdeutungen devianter Jugendlicher in Japan به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انحراف از منظر "عاملان": انحراف رفتار در تعبیرات خود از جوانان انحرافی در ژاپن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در مطالعه مصاحبه کیفی، استفانی اوساوا بررسی می کند که چگونه جوانان منحرف در ژاپن اعمال خود را تفسیر می کنند. هدف این است که مشخص شود "مجرمان" چگونه خود را در منطقه تنش بین تعریف اجتماعی انحراف از هنجار و هنجار شکنی خود قرار می دهند. نویسنده نشان میدهد که خودتفسیرهای جوانان به سمت الگوهای هژمونیک تفسیر انحراف سوق داده میشود، اما در عین حال منطق «خردهفرهنگی» خود را پنهان میکنند، که انحراف را به ساختاری بسیار مبهم تبدیل میکند که توسط شیوههای پیچیده مذاکره تعیین میشود. با انجام این کار، استفانی اوساوا رویکردی را برای موضوع انتخاب می کند که فراتر از تحقیقات معمول در مورد علل و پیشگیری است و در مقابل، از منظری به فرآیندهای تفسیری نگاه می کند که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
In der qualitativen Interviewstudie geht Stephanie Osawa der Frage nach, wie deviante Jugendliche in Japan ihr eigenes Handeln deuten. Ziel ist es, zu erarbeiten, wie sich die ‚Täter‘ im Spannungsfeld der gesellschaftlichen Definition von Normabweichung und dem eigenen Bruch der Norm selbst verorten. Die Autorin zeigt auf, dass die Selbstdeutungen der Jugendlichen an hegemonialen Deutungsmustern zu Devianz orientiert sind, gleichzeitig aber ‚subkulturelle‘ Eigenlogiken verbergen, die Devianz zu einem in hohem Maße uneindeutigen und von komplexen Aushandlungspraktiken bestimmten Konstrukt werden lassen. Damit wählt Stephanie Osawa einen Zugang zur Thematik, der über die bislang übliche Ursachen- und Präventionsforschung hinausgeht und im Gegenzug Deutungsprozesse aus einer bislang wenig berücksichtigten Perspektive in den Blick nimmt.
Front Matter ....Pages i-xiii
Einleitung (Stephanie Osawa)....Pages 15-31
Forschungsstand (Stephanie Osawa)....Pages 33-68
Theorie (Stephanie Osawa)....Pages 69-101
Methode (Stephanie Osawa)....Pages 103-121
Das Forschungsfeld: Die Sakura-Mittelschule (Stephanie Osawa)....Pages 123-162
Die Ergebnisse der Feldstudie (Stephanie Osawa)....Pages 163-348
Schlussbetrachtungen: Die ‚Uneindeutigkeit des Eindeutigen‘ (Stephanie Osawa)....Pages 349-357
Back Matter ....Pages 359-378