دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 张春良
سری:
ISBN (شابک) : 9787811080421
ناشر: 中央民族大学出版社
سال نشر: 2005
تعداد صفحات: 296
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 14 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب 网络游戏忧思录: اینترنت، اعتیاد، بازی
در صورت تبدیل فایل کتاب 网络游戏忧思录 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 网络游戏忧思录 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اصطلاح \"بازی آنلاین\" از تولد شکل جدیدی از سرگرمی خبر داد. در ظاهر، به نظر می رسد که به یک وسیله سرگرمی مورد علاقه در بین نوجوانان تبدیل شده است. طبق آخرین نتایج آماری در حال حاضر حدود 23 میلیون نوجوان در کشور مشغول بازی های آنلاین هستند که از این تعداد 2.6 میلیون نفر معتاد به بازی های آنلاین هستند که این افراد به بدنه اصلی بازی های آنلاین تبدیل شده اند. با این حال صنعت اینترنت همواره مورد انتقاد گسترده قرار گرفته است و با اتکا به هاله تکنولوژی بالا حریصانه سودهای کلانی را به دست می آورد و استقامت روانی مخاطب را کاملا نادیده می گیرد و هر از چند گاهی باعث بروز فجایع اجتماعی می شود. برخی از کودکان به دلیل انجام طولانی مدت بازی های آنلاین در کافی نت ها به طور ناگهانی جان خود را از دست دادند و برخی نیز به دلیل رقابت برای مالکیت مجازی افراد را کشتند. ژانگ چونلیانگ، محققی در زمینه اعتیاد به اینترنت جوانان، بیش از 20 مورد معمولی را در کتاب خود \"نگرانی های بازی آنلاین\" فهرست کرده است که هر کدام تکان دهنده هستند.
\r\n«نگرانی در مورد بازی های آنلاین» اولین کتاب در چین است که مسئولیت اجتماعی صنعت بازی های آنلاین را مطرح می کند و به محض انتشار توجه بخش صنعت فرهنگی و صنعت اینترنت را به خود جلب کرد و همچنین باعث شد. جنجال زیاد ژانگ چونلیانگ کاوش در رابطه بین صنعت بازی و اعتیاد به اینترنت جوانان را به عنوان مسیر تحقیقاتی خود قرار می دهد.او از 240 کافی نت در سراسر کشور بازدید کرده است، بیش از 700 مورد اعتیاد به اینترنت را جمع آوری کرده، با 60 یا 70 نفر از والدین آنها تماس گرفته است و... ..
\r\nاصطلاح \"بازی آنلاین\" از تولد شکل جدیدی از سرگرمی خبر داد. در ظاهر، به نظر می رسد که به یک وسیله سرگرمی مورد علاقه در بین نوجوانان تبدیل شده است. طبق آخرین نتایج آماری در حال حاضر حدود 23 میلیون نوجوان در کشور مشغول بازی های آنلاین هستند که از این تعداد 2.6 میلیون نفر معتاد به بازی های آنلاین هستند که این افراد به بدنه اصلی بازی های آنلاین تبدیل شده اند. با این حال صنعت اینترنت همواره مورد انتقاد گسترده قرار گرفته است و با اتکا به هاله تکنولوژی بالا حریصانه سودهای کلانی را به دست می آورد و استقامت روانی مخاطب را کاملا نادیده می گیرد و هر از چند گاهی باعث بروز فجایع اجتماعی می شود. برخی از کودکان به دلیل انجام طولانی مدت بازی های آنلاین در کافی نت ها به طور ناگهانی جان خود را از دست دادند و برخی نیز به دلیل رقابت برای مالکیت مجازی افراد را کشتند. ژانگ چونلیانگ، محققی در زمینه اعتیاد به اینترنت جوانان، بیش از 20 مورد معمولی را در کتاب خود \"نگرانی های بازی آنلاین\" فهرست کرده است که هر کدام تکان دهنده هستند.
\r\n«نگرانی در مورد بازی های آنلاین» اولین کتاب در چین است که مسئولیت اجتماعی صنعت بازی های آنلاین را مطرح می کند و به محض انتشار توجه بخش صنعت فرهنگی و صنعت اینترنت را به خود جلب کرد و همچنین باعث شد. جنجال زیاد ژانگ چونلیانگ کاوش در رابطه بین صنعت بازی و اعتیاد به اینترنت نوجوانان را به عنوان مسیر تحقیقاتی خود می داند. او از 240 کافی نت در سراسر کشور بازدید کرده است، بیش از 700 مورد اعتیاد به اینترنت را جمع آوری کرده و با 60 یا 70 نفر از والدین آنها تماس گرفته است. مادری که جلوی پای پسرش زانو زده، گریه می کند و از پسرش التماس می کند که به کلاس برگردد! این حادثه اعصاب ژانگ چونلیانگ را تحت تاثیر قرار داد. این امر همچنین او را عمیقاً آگاه کرد که آسیب ناشی از اعتیاد به اینترنت برای مردم بسیار ملموس است. اما تا به امروز این قربانیان و خانواده ها هیچ غرامتی دریافت نکرده اند.
\r\nژانگ چونلیانگ پس از تجزیه و تحلیل علل گسترش بازیهای آنلاین و پیامدهای اجتماعی منفی، انگشت خود را به سمت صنعت بازیهای آنلاین نشانه رفت و معتقد بود که این صنعت دائماً در حال ایجاد \"تریاک الکترونیکی\" است. وی دلیل این امر را شکست مدیریت دانست و به همین دلیل سعی کرد راهکارهایی را در کتاب ارائه دهد. کل کتاب با احساس نگرانی و شور قوی یک دانشور جوان تراوش می کند که احساس ارزشمندی از مسئولیت اجتماعی را تراوش می کند. به جای اینکه بگوییم این یک \"رکورد نگرانی\" است، بهتر است بگوییم که این یک اعلان جنگ علیه بازی های بد آنلاین است.
“网络游戏”这个词汇宣告了一种新娱乐形式的诞生。从表面看,它似乎已经成了青少年最喜爱的娱乐项目了。据最新的统计结果,目前全国约有2300万网游少年,其中有260万网游沉溺少年,这些人成了网络游戏的主体。但是网络产业却一直广受诟病,凭借高科技的光环贪婪地攫取着巨额利润,而全然不顾受众的心理承载度,所引发的社会悲剧时有发生。有的孩子因长时间玩网络游戏猝死网吧、有的因为争夺虚拟财产而杀人。青少年网络沉溺研究者张春良在他的著作《网络游戏忧思录》一书中,列举了20多个典型案例,个个触目惊心。
《网络游戏忧思录》是国内第一本提出网络游戏产业社会责任的论著,它刚一问世就受到文化产业部门与网络界的关注,也引发许多争议。张春良把探索游戏产业与青少年网络沉溺之间的关系作为他的研究方向,他曾走访了全国240家网吧,收集了700余例网络沉溺的案例,接触了其中六七十位家长,并...
“网络游戏”这个词汇宣告了一种新娱乐形式的诞生。从表面看,它似乎已经成了青少年最喜爱的娱乐项目了。据最新的统计结果,目前全国约有2300万网游少年,其中有260万网游沉溺少年,这些人成了网络游戏的主体。但是网络产业却一直广受诟病,凭借高科技的光环贪婪地攫取着巨额利润,而全然不顾受众的心理承载度,所引发的社会悲剧时有发生。有的孩子因长时间玩网络游戏猝死网吧、有的因为争夺虚拟财产而杀人。青少年网络沉溺研究者张春良在他的著作《网络游戏忧思录》一书中,列举了20多个典型案例,个个触目惊心。
《网络游戏忧思录》是国内第一本提出网络游戏产业社会责任的论著,它刚一问世就受到文化产业部门与网络界的关注,也引发许多争议。张春良把探索游戏产业与青少年网络沉溺之间的关系作为他的研究方向,他曾走访了全国240家网吧,收集了700余例网络沉溺的案例,接触了其中六七十位家长,并曾亲眼看见一位母亲跪倒在儿子脚下,嚎啕大哭着央求儿子回去上课!这件事情触动了张春良的神经。这也使他深深地意识到,网络沉溺对人造成的侵害已非常具体。然而直到今天,这些遭受侵害的个人和家庭都没有得到任何权益的补偿。
在分析了网络游戏泛滥的成因和所造成的社会恶果之后,张春良把矛头直指网游产业,认为它在不断地制造“电子鸦片”。他将此归结为管理的失效,为此,他在书中尝试着提出了一些解决之道。全书渗透着一名青年学者的忧患意识和强烈的激情,散发出一种弥足珍贵的社会责任感。与其说这是一本“忧思录”,倒不如说这是一本向不良网络游戏宣战的宣言书。
封面 书名 版权 前言 目录 第一章 血与泪的控诉 网吧里少男少女的沉沦 网络游戏毁了我的孩子 70万元培养出一个“留学垃圾” 失踪与自杀:网游一族的不归路 低龄网虫惊现各大城市 抢劫就像打游戏 13岁少年毒杀双亲 网游女孩弑师案 都是“杀人游戏”惹的祸 从网上对骂到网下决斗 心理紧张猝死网吧 大学生的网游沉迷 校园窃贼的轨迹 大学生沦为流浪汉 隐形杀手——黑网吧 网游玩家“一夜情” 与“网络老公”私奔 网游公司门前的自焚 网络成瘾综合症 第二章 网络游戏就是精神鸦片? 网络沉溺的理论形成机制 作为毒品的网络游戏 网络游戏对青少年行为和心理的影响 网络沉溺对家庭结构、教育体系和社会道德的破坏 网络游戏对社会生产力的破坏 第三章 一场没有硝烟的战争 为了不让孩子玩游戏,家长绞尽脑汁 为了让孩子沉溺其中,网游开发商想尽办法 中国网络游戏产业增长速度惊人 一场没有硝烟的战争 第四章 网游产业决策链条的“断点”和“锈斑”现有网络游戏管理机制的失效 产业界心态与中介组织、智囊参谋的姿态 网络游戏产业政策的出台 第五章 关于网络游戏的几点思索 蚂蚁对抗大象 巨大的利润背后,产业道德何去何从? 一切借口都是狡辩 以人为本,还是唯GDP主义? 抵制网游侵害,要靠全社会的共同努力 网游的十大“好处” 跋一 李昌平 跋二 笑蜀 跋三 余世存 后记 张春良 封底