دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 蘇陽. 宋熙
سری: 三十·三十書系
ISBN (شابک) : 9789629965761, 9629965763
ناشر: 香港中文大學出版社
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 325
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب 時期 中國 農村 的 集體: چین -- تاریخ -- انقلاب فرهنگی، 1966-1976، نسل کشی -- چین -- تاریخ -- قرن 20، نسل کشی، چین
در صورت تبدیل فایل کتاب 文革時期中國農村的集體殺戮 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 時期 中國 農村 的 集體 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
خشونت در طول انقلاب فرهنگی چین به خوبی شناخته شده است، اما شکل افراطی آن - کشتار جمعی - به ندرت در مورد آن صحبت می شود. از سال 1967 تا 1968، کشتار دسته جمعی به شکل اعدام در ملاء عام و کشتار همسایگان در سطح وسیعی در روستاهای چین وجود داشت و وسعت و عمق آن شگفتانگیز بود. این کتاب اولین کتابی است که به طور سیستماتیک این پدیده وحشیانه را از طریق آرشیوهای محلی، مواد دولتی عمومی و مصاحبه با بازماندگان در دو استان جنوبی مستند و تحلیل می کند. این تحقیق بر رفتار مردم عادی در مناطق روستایی تمرکز دارد و منطق عمیقی را که در پس مشارکت داوطلبانه دهها میلیون نفر در انقلاب فرهنگی و حتی کشتار جمعی در جریان انقلاب فرهنگی وجود دارد، بررسی میکند. نویسندگان یک «مدل جامعه» بسیار توضیحی ارائه میکنند که «مدل سیاست دولتی» را که توسط جریان اصلی تحقیقات نسلکشی اتخاذ شده است، به چالش میکشد. او در افشای حقایق تاریخی و ساختن نظریه ها دستاوردهای چشمگیری داشته است. همانطور که نویسنده می گوید: \"می گویند انقلاب فرهنگی ناشی از جهل است. بدون تحقیق عمیق ممکن است هرگز نفهمیم جهل کجاست.\"
中國文化大革命期間的暴力行為人所共知, 但其極端形態— 集體殺戮—卻極少被談論。1967至1968年間,以公開處決、鄉鄰互相殘殺等為形式的集體殺戮在中國農村大範圍存在,其廣度和深度令人震驚。 本書首次透過地方檔案、政府公開材料和南方兩省倖存者的訪談資料,有系統地記錄和分析這種殘暴現象。研究聚焦於農村普通人的行為,探討文革期間千萬人自願參與文革甚至集體殺戮背後的深層邏輯。作者提出解釋力極強的「社區模型」,挑戰主流種族滅絕研究所採用的「國家政策模型」。在揭示史實與建構理論方面,都有了不起的成就。 正如作者所說:「都說文革是因為愚昧造成的,如果沒有深入的研究,我們恐怕永遠不會明白愚昧在什麼地方。」