دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 王汎森
سری: 联经学术丛书
ISBN (شابک) : 9570849843, 9789570849844
ناشر: 聯經
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 414
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 思想是生活的一種方式:中國近代思想史的再思考 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 思想是生活的一種方式:中國近代思想史的再思考 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اثر جدید وانگ فنسن «تفکر یک روش زندگی است: بازاندیشی در تاریخ اندیشه مدرن چینی» از دو بخش تشکیل شده است.\r\n\r\nدومی طرفدار آن است که تاریخ اندیشه نیز باید به بررسی «حیات فکری» و «ایدئولوژی زندگی» بپردازد و چون چندین مقاله در این کتاب مربوط به «ظهور عصر دکترین» نیز عمداً از محور اصلی آغاز شده است. «اندیشه و زندگی» در معنای وسیع، اندکی با پرداختن به موضوع «ایسم» از منظر سیاسی متفاوت است.\r\n\r\nنویسنده، پروفسور وانگ فنسن، از تقلیل ایده ها به زندگی حمایت نمی کند، همچنین از این ایده حمایت نمی کند که فقط ایده هایی که با زندگی مرتبط هستند ارزشمند هستند، و همچنین فکر نمی کند که ایده های مهم و اصیل شایسته مطالعه دقیق نیستند. اما همانطور که کروچه گفت: \"افکار به عنوان کنش فعال هستند\"، \"افکار نه تقلیدی از واقعیت هستند و نه محفظه هایی برای واقعیت\" و همچنین تأکید کرد که \"افکار خارج از زندگی، حتی کارکرد زندگی\" نیستند. سپس اگر بخواهید وضعیت واقعی اندیشه در تحول تاریخی را درک کنید، نمی توانید از مباحث «اندیشه زنده» و «زندگی اندیشیدن» غافل شوید. پس از یک سو «اندیشه شیوه زیستن است» و از سوی دیگر «زندگی شیوه اندیشیدن است». نویسنده بر این باور است که «زندگی اندیشه»، «اندیشه زندگی» و در هم تنیدگی میان این دو به اندازه «باد» جذاب است. اصطلاحی که در اینجا «زندگی» نامیده می شود، دامنه نسبتاً وسیعی را شامل می شود که شامل زندگی اجتماعی، زندگی اقتصادی و زندگی سیاسی می شود.
王汎森新作《思想是生活的一種方式:中國近代思想史的再思考》包括兩部分文章,一部分是與近代中國思想中「主義時代的來臨」這個主題相關的文字,另外一部分則是闡明「思想是生活的一種方式」這個研究的方向與態度。 後者主張思想史亦應探討「思想的生活性」及「生活的思想性」,而因為本書中與「主義時代的來臨」有關的幾篇論文也刻意從廣義的「思想與生活」這個主軸出發,略有別於從政治角度去處理「主義」的問題。 作者王汎森教授並不主張將思想化約為生活,也不是在宣揚一種唯與生活發生關係的思想才有價值的想法,更不是認為重要的、具有原創性的思想不値得用心研究。但誠如克羅齊所說的:「思想作為行動才是積極的」、「思想既不是對實在的模仿也不是裝實在的容器」,同時他也強調「思想不在生活之外,甚至就是生活職能」。那麼如果想了解思想在歷史發展中實際的樣態,則不能忽略「思想的生活性」與「生活的思想性」的問題。所以,一方面是「思想是生活的一種方式」,另一方面是「生活是思想的一種方式」。作者認為,「思想的生活性」、「生活的思想性」,以及這兩者之間往復交織,宛如「風」般來回有趣。此處所謂的「生活」,包括的範圍比較寬,包括有社會生活、經濟生活和政治生活。
序 思想是生活的一種方式──兼論思想史的層次 從「新民」到「新人」──近代思想中的「自我」與「政治」 五四運動與生活世界的變化 「煩悶」的本質是什麼──近代中國的私人領域與「主義」的崛起 「主義時代」的來臨──中國近代思想史的一個關鍵發展 時間感、歷史觀、思想與社會──進化思想在近代中國 中國近代思想中的「未來」 如果把概念想像成一個結構──晚清以來的「複合性思維」 「儒家文化的不安定層」──對「地方的近代史」的若干思考 人的消失?!──兼論二十世紀史學中「非個人性歷史力量」 附錄 中國近代思想文化史研究的若干思考