دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 葉啟政
سری:
ISBN (شابک) : 9789577321350, 9577321356
ناشر: 巨流圖書公司
سال نشر: 2001
تعداد صفحات: 270
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 10 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 傳統與現代的鬥爭遊戲 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بازی مبارزه سنتی و مدرن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اینکه رابطه مدرنیته و پست مدرنیته مستمر است یا گسسته همواره موضوع نظری بحث بی پایان در محافل علوم اجتماعی غرب معاصر بوده است. با این حال، برای یک جامعه غیرغربی با سنت فرهنگی طولانی، به نظر می رسد کانون مشکل این نیست و مسائلی که به آن اهمیت می دهد عمیق تر و درهم پیچیده تر است. بنابراین، درهم تنیدگی سنت و مدرنیته بسیار مهم است و باید به آن توجه ویژه ای شود و این موضوع محوری است و این پیامی است که از عنوان کتاب آشکار می شود.\r\n\r\nاین کتاب شامل هفت مقاله است که توسط پروفسور یه کیژنگ از گروه جامعهشناسی دانشگاه ملی تایوان منتشر شده است: این کتاب به دو بخش «نظریه» و «تجسم عملی جامعه» تقسیم میشود، در حالی که بخش دوم به برخی از پدیدههای واقعی مرتبط با جامعه مدرن میپردازد. و فرهنگ پس از تأثیرپذیری از مدرنیزاسیون، شرح نظری ارائه شده توسط اولی همیشه برای بحث در مورد مفهوم و مبنای گزاره دومی مورد استفاده قرار گرفته است و رابطه نزدیکی بین این دو وجود دارد.
到底現代性與後現代性之間的關係是連續的還是斷裂的,一直是當代西方社會科學界爭議不休的理論性課題。但是,對一個秉承有悠久文化傳統的非西方社會,問題的重點似乎並不在於此,其所關心的議題是更為深邃、更為糾結的。因此,傳統與現代之間的糾結問題甚為重要,不能不賦予特別的關心,而這正是本書中所要討論的重點,也是書名所透露的訊息。 這本書收錄台大社會系葉啟政教授七篇發表過文章:分成「理論」、「社會的實際體現」兩個部份,前者討論的是有關葉教授個人對「現代化」現象所持有的基本理論立場,而後者所討論的則是有關現代社會和文化受到現代化衝擊後的一些實際現象,前者所鋪陳的理論論述一直是用以討論後者的概念與命題依據,兩者之間有著密切關係。