دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: 曹树基, 刘诗古 سری: 上海交通大学学术出版基金资助项目 ISBN (شابک) : 7313110367, 9787313110367 ناشر: 上海交通大学出版社 سال نشر: 2014 تعداد صفحات: 277 زبان: Chinese فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 22 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 传统中国地权结构及其演变 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 传统中国地权结构及其演变 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
«ساختار سنتی حقوق زمین چین و تکامل آن» عمدتاً بیان میکند که روشهای سنتی معامله حقوق مالکیت چینی مانند «اجاره» و «فروش رهنی» منجر به تمایز حقوق زمین و شکلگیری ساختار زیر میشود: اجاره عادی – اجاره دائم – زمین نسبی - زمین شناسایی شده - سطح زمین مطلق (کد)، دارندگان حقوقی که با این روابط حقوقی مطابقت دارند، \"طبقه\" و \"روابط طبقاتی\" را در روستا تشکیل می دهند. در سه مرحله اصلاحات ارضی، هدف از اصلاحات ارضی ماهیت مالی «مالیات خانوارهای بزرگ» و «کاهش اجاره بها و بازپرداخت وام مسکن» بود که عمدتاً بر تأمین غذا و ارز متمرکز بود.\r\n\"ساختار سنتی حقوق زمین چین و تکامل آن\" به رابطه و ساختار حقوق زمین روستایی در جامعه سنتی چین و همچنین تغییرات و ویژگی های آنها در روند تحول مدرن، به ویژه نمایش جنبش اصلاحات ارضی در اوایل دهه 1950 می پردازد. تحلیل منحصر به فرد و تأملات منحصر به فرد او ارزش آکادمیک بالایی دارد.
《传统中国地权结构及其演变》主要讲述了,传统中国的“押租”与“典卖”等产权交易方式导致地权分化并形成以下结构:普通租佃—永佃—相对田面—公认田面—绝对田面(典),与这些权利关系相匹配的权利所有者构成乡村的“阶级”与“阶级关系”。在土地改革的三个阶段中,以获取粮食与货币为主要内容的“大户加征”与“减租退押”所具有的财政性质是土地改革的目的所在。 《传统中国地权结构及其演变》探讨了传统中国社会农村地权关系、结构及其在近现代转型过程中呈现的变化和特征,尤其是对20世纪50年代初的土地改革运动进行了实证的剖析和独到的反思,具有较高的学术价值。